Opinii

Jurnal de campanie (16). Nicolae Robu înfundat şi mai tare în şleahta Cîrpaci de propria sa colaboratoare. RMN-uri gratuite pentru membrii clanului la spitalul primăriei/Video

Fostul primar Nicolae Robu a încercat, într-o conferinţă de presă să arate cum s-a luptat el cu clanurile de romi pentru a recupra de la acestea unele imobile. Ghinion! – vorba unui clasic în viaţă. Chiar cea pe care a invitat-o alături de el în conferinţa de presă, Olimpia Oprea, fostă directoare a Spitalului Municipal Timişoara, i-a făcut ieşirea publică un adevărat calvar.

Administraţia Robu a negociat cu clanul Cîrpaci, căruia i-a făcut mai multe favoruri. A spus-o chiar fosta directoare a Spitalului Municipal Timişoara, PNL-ista Olimpia Oprea, o apropiată a fostului primar Nicolae Robu, de altfel cel care a şi numit-o în funcţia amintită. Ea a declarat, astăzi, într-o conferinţă de presă, avându-l alături chiar pe Robu, că le-a făcut celor din clanul Cîrpaci nenumărate RMN-uri. Discuţia era pe marginea clădirii în care funcţionează Clinica de Balneologie.

„Și încă o poveste vreau să mai spun legat de clanul Cîrpaci…”, a început să spună Olimpia Oprea, în timp ce Robu încerca să o întrerupă nervos

Ea nu s-a lăsat şi după câteva minute a relatat, râzând în hohote: „Deci câte RMN-uri și-a făcut domnul Cîrpaci ca să fie de acord să facem dezmembrarea… nici nu știți domn’ primar… toată familia”.

Ce dezmembrări a negociat administraţia Robu cu clanul Cîrpaci este greu de spus. În schimb, se cam ştie cât costă un RMN şi perioada lungă de luni de zile pe care un timişorean obişnuit o aşteaptă pentru a ajunge la un astfel de aparat.

Şi se mai ştie că Robu are în membrii clanului Cîrpaci nişte suporteri fanatici. Şi nu doar de dată recentă, când un anume Cristopher Cîrpaci şi-a anunţat susţinerea pentru Robu, ci din urmă cu trei ani. Păi, când primeşti RMN-uri fără număr pentru toată “famelia”, cum să nu-ţi chemi toate neamurile să voteze cu Robu?!

Şi încă un “amănunt”. Clinica de Balneologie nu a fost ocupată niciodată de clanuri. E drept, a fost “asaltată” de clanul Cîrpaci, dar este meritul exclusiv al regretatului Horia Vermeşan, fost director al DSP Timiş, care s-a bătut cu toate forţele ca municipalitatea să nu piardă imobilul. Fără intervenţia fermă a lui Vermeşan, destul de probabil Primăria ar fi pierdut clinica.

 

 

Share
Published by
Alex Nestor

Recent Posts

Surpriză pe lista PNL Timiș pentru Camera Deputaților. Criștian Bușoi trimis să candideze la Dolj

Biroul Permanent Național al PNL a aprobat, în această seară, listele de candidați la alegerile…

4 ore ago

Zilele Culturale Maghiare din Timișoara ediția a noua. Până duminică, în centru avem evenimente și concerte, dar și bucate alese/FOTO

Vineri, la Timișoara s-a deschis o nouă ediție, cea cu numărul 9, a Zilelor Culturale…

5 ore ago

La Universitatea de Vest s-a deschis noul an universitar/FOTO

Cei mai noi studenți care au început perioada de studenție la Universitatea de Vest Timișoara…

5 ore ago

Casa de Cultură Timișoara confirmă, Ruga Bănățeană ”laică” are loc pe 6 octombrie

Organizatorii Rugii Bănățene a Timișoarei, cel puțin partea artistică revin și confirmă că acțiunile ”amânate”…

9 ore ago

Ridicarea noului stadion din Calea Buziașului a ajuns la un sfert din total/FOTO

Un sfert din lucrările la noul stadion din Calea Buziașului au fost finalizate.  Construcția avansează…

10 ore ago

“UVT Liberty Marathon” modifică, sâmbătă şi duminică, traseele mai multor linii STPT

În perioada 28 – 29 septembrie, între orele 05:00 – 18:00, va avea loc evenimentul…

13 ore ago