Opinii

Jurnal de campanie (9). Primarul candidat din Giarmata, Claudiu Mihălceanu, câştiguri din pariuri de şase ori mai mari decât venitul din salarii!

Intuiţie, noroc, informaţii, ponturi? Sau câte puţin din fiecare. Cert este faptul că actualul primar al comunei Giarmata, Claudiu Mihălceanu, nu-şi pune problema zilei de mâine dacă nu va mai câştiga un mandat. Şi asta fiindcă în ultimii ani, el a câştigat la pariurin sportive de aproape şase ori mai mulţi bani decât din salariu.

La fel ca orice politician român care se respectă, primarul comunei Giarmata, Claudiu Mihălceanu, este mult mai bogat după un mandat. Dar asta nu prin metodele tradiţionale ale politicianului român (nu sugerez nimic aici), ci transparent, jucând la pariuri sportive, fiind printre puţinii gambleri care a biruit asupra caselor de pariuri. De exemplu, în 2022, singurul an în care declaraţia sa de avere este pe Internet, el a câştigat nu mai puţin de 544.235  de lei, adică aproape 110.000 de euro.

Ca să fac o comparaţie, în acel an, vennitul său din salariul de primar a fost de 91.697 de lei, respectiv aproximativ 18,4 mii de euro. Potrivit unor surse, în 2023 a avut chiar şi mai mult noroc (sau ştiinţă?) câştigând din pariuri aproape 200 de mii de euro.

Claudiu Mihălceanu este la primul său de mandat de primar, câştigând suprinzător în 2020 alegerile în faţa primarului în funcţie de atunci, PSD-istul Virgil Bunescu. În urmă cu patru ani, Mihălceanu a candidat pentru PMP, dar la începutul acestui an s-a transferat la PNL, partid pentru care va candida pentru a obţine un nou mandat. Giarmata se numără printre puţinele comune unde PSD şi PNL au candidaţi separaţi, astfel că pe 9 iunie va avea loc un nou duel între Mihălceanu şi Bunescu. Dar, aşa cum scriam mai sus, candidatul PNL nu mai are nicio grijă materială, având un viitor de tipster asigurat.

 

Recent Posts

Intervenţie de suflet a salvatorilor din Buziaş

După-amiază însorită, dar cu peripeții la o fermă de vaci din apropierea orașului Buziaș: o…

6 ore ago

Aproape o mie de locuri de muncă oferite la Bursa Locurilor de Muncă. Peste 600 de persoane au fost selectate pentru angajare

La Timișoara a avut loc, marți, o nouă ediție a Bursei Locurilor de Muncă. Interesul…

10 ore ago

Avem și în acest an Noaptea Muzeelor, de această dată sub auspiciile protestelor salariale de la MNaB

Muzeul Național al Banatului, cu sprijinul Consiliului Județean Timiș, participă și în acest an la…

13 ore ago

Lucrările pe Calea Stan Vidrighin intră în etapa finală/FOTO

Constructorul care se ocupă de reabilitarea Căii Stan Vidrighin intră în etapa finală a lucrărilor.…

13 ore ago

Un motociclist a fost accidentat în zona Sălii „Olimpia”

După accidentul de dimineaţă din apropierea Centurii de Sud, unde un muncitor a fost izbit…

14 ore ago