Sport

SCM Poli joacă în Sala Constantin Jude contra Minaurului. Pero rămâne alături de echipă

Cum întâlnirea dintre CFR Timişoara şi United Galaţi din finala campionatului de futsal s-a terminat marţi, în minimum de jocuri, acest lucru înseamnă ca jocul de handbal dintre SCM Poli şi Minaur se va disputa în Sala Constantin Jude, miercuri, de la 17.30. În cazul unei victorii alb-violete, dar şi dacă Steaua nu bate pe Turda, echipa bănăţeană se salvează de la baraj.

Altfel, echipa de handbal masculin SCM Politehnica Timişoara şi antrenorul Pero Milosevic au căzut de acord cu continuarea contractului, care expira la finele acestui sezon, a anunţat clubul, marţi, pe site-ul său oficial.

Tehnicianul muntenegrean a revenit la formaţia alb-violetă la data de 21 februarie şi a condus-o în opt meciuri din Liga Naţională, cu un bilanţ de trei victorii şi cinci înfrângeri. Între succese se află cele de la Sighişoara şi Vaslui, care au contribuit din plin la evitarea ultimelor două locuri din clasament.

”Suntem bucuroşi că putem continua colaborarea cu Pero pe termen lung şi sunt convins că atât echipa de seniori, cât şi tinerii pe care încercăm să îi promovăm vor beneficia de experienţa sa. Împreună vom lupta să aducem Poli din nou în fruntea handbalului românesc”, a declarat managerul Alexandru Vuin.

Poli nu a scăpat de emoţii în acest sezon. Poli joacă miercuri cu Minaur Baia Mare, pe teren propriu, în ultima etapă a Ligii Naţionale. Bănăţenii au nevoie de victorie şi ca Steaua, care joacă tot miercuri cu Potaissa Turda (la Chiajna), să piardă, pentru a evita locul 11, care duce la baraj. Steaua are 24 de puncte, iar Poli 23. Steaua are avantaj şi în meciurile directe.

Ocupantele poziţiilor 11 şi 12 în Liga Naţională vor disputa un baraj de menţinere, cu echipele de pe locurile al treilea şi al patrulea din Play-off-ul de Promovare al Diviziei A.

Share
Published by
Daniel Neacșu

Recent Posts

CCIA Timiș a fost vizitată de o delegație de oameni de afaceri din Japonia

O delegație de oameni de afaceri din Japonia și reprezentanți români ai unor firme japoneze…

19 ore ago

DRDP Timișoara anunță că lucrările la Centura Sud au ajuns la 90 la sută din total/Foto

Activitatea s-a reluat în forță pe șantierul Centurii Sud a Timișoarei. Circa 400 de persoane,…

19 ore ago

Meciul României la EURO 2024 se vede pe terasa exterioară din Iulius Town Timișoara

La primul meci al tricolorilor de la Campionatul European de Fotbal, timp de 90 minute,…

21 de ore ago

Căpitanul Austriei, jucător cu 14 trofee în carieră și vicecampion mondial U19, va juca în alb-violet

Un multiplu campion al Austriei și totodată căpitanul naționalei acestei țări se alătură lotului echipei…

22 de ore ago

Timișoara, de la Caravaggio la Angus Young

Știu persoane pentru care Nicolae Robu însemna o cale mai scurtă pentru revenirea fotbalului timișorean,…

24 de ore ago