Social

Proiect de amploare de reabilitare a străzilor la Bacova. Cei care doresc podeţuri şi accese la case, invitaţi să le solicite Primăriei Buziaş

La Bacova, sat aparţinător de Buziaş, a demarat un mare proiect de reabilitare a străzilor. Acesta presupune şi realizarea a aproape 500 de accese și podețe. Ca atare, locuitorii din Bacova sunt invitaţi să depună cereri la Primăria Buziaş, dacă doresc să li se facă podeţe, inclusiv pe locaţiile unde intenţionează să ridice noi case.

Valoarea proiectului finanţat prin Programul ”Anghel Saligny” este de peste cinci milioane de euro, mai exact 5.953.810,71 lei. Investiţia de amploare, care se va reflecta în calitatea vieții locuitorilor, vine după alte multe proiecte derulate în satul aparţinător de Buziaş.

Modernizarea localității Bacova presupune și realizarea a nu mai puțin de 499 de accese și podețe, conform contractului de finanțare. Tocmai de aceea Primăria Buziaş face un apel la toţi cei care doresc să li se facă podeţe şi accese, pentru a fi cunoscută din timp situaţia.

“Pentru ca lucrările de asfaltare să decurgă fără probleme, este nevoie ca primăria să cunoască din timp dacă există în prezent locuri de casă (plațuri), unde se intenționează în viitor să se construiască locuințe, pentru a se putea realiza și acolo accesele și podețele respective. De aceea, primarul Sorin Munteanu face apel la cei aflați în astfel de situații să depună cereri la Primăria Buziaș, în care să solicite accese și podețe pentru locurile unde vor să construiască locuințe, astfel încât să poată fi alocată suplimentarea financiară necesară”, au transmis reprezentanţii Primăriei Buziaş.

Lucrările vor fi finalizate până la finalul acestui an.

 

Share
Published by
Vlad Stoian

Recent Posts

CCIA Timiș a fost vizitată de o delegație de oameni de afaceri din Japonia

O delegație de oameni de afaceri din Japonia și reprezentanți români ai unor firme japoneze…

18 ore ago

DRDP Timișoara anunță că lucrările la Centura Sud au ajuns la 90 la sută din total/Foto

Activitatea s-a reluat în forță pe șantierul Centurii Sud a Timișoarei. Circa 400 de persoane,…

18 ore ago

Meciul României la EURO 2024 se vede pe terasa exterioară din Iulius Town Timișoara

La primul meci al tricolorilor de la Campionatul European de Fotbal, timp de 90 minute,…

20 de ore ago

Căpitanul Austriei, jucător cu 14 trofee în carieră și vicecampion mondial U19, va juca în alb-violet

Un multiplu campion al Austriei și totodată căpitanul naționalei acestei țări se alătură lotului echipei…

20 de ore ago

Timișoara, de la Caravaggio la Angus Young

Știu persoane pentru care Nicolae Robu însemna o cale mai scurtă pentru revenirea fotbalului timișorean,…

22 de ore ago