Politica

Gabriel Drăgan, candidatul PSD la Primăria Peciu Nou: Am luptat și vom lupta pentru investițiile din comună

Domnule Drăgan, ați hotărât să candidați pentru un nou mandat de primar al comunei Peciu Nou. Ce v-a făcut să luați această decizie?

Candidez pentru un nou mandat de primar al comunei Peciu Nou pentru că îmi doresc să duc la bun sfârșit acest proiect ambițios cu care am pornit la drum în urmă cu mulți ani, și anume: să trăm într- o comună modernă care poate oferi locuitorilor bunăstarea și confortul de care au nevoie. Continuitatea și stabilitatea la nivelul administrației locale au condus comuna noastră spre dezvoltare, dar consider că mai putem face multe lucruri pentru comunitatea noastră, având în spate cunoștințele și experiența dobândite în toți acești ani. Am luptat și voi lupta pentru a aduce investiții importante în comuna noastră!

Care ar fi principalele obiective pentru viitorul mandat?

În momentul de față, avem câteva proiecte mari care sunt în curs de finalizare și anume lucrările de construire și dotare a Grădiniței cu Program Prelungit în localitatea Peciu Nou, lucrările de construire și dotare a Școlii cu clasele 0-8, cu bazinul de înot semiolimpic din localitatea Peciu Nou, lucrările de extindere a rețelei de canalizare din localitatea Peciu Nou cât și punerea în funcțiune a stației de epurare din aceeași localitate și lucrările de reabilitare și dotare a căminului cultural din localitate Sânmartinu Sârbesc. Pe lista priorităților pentru viitorul mandat se regăsesc următoarele proiecte modernizarea străzilor din localitatea Peciu Nou, realizarea pistelor de biciclete în localitatea Peciu Nou, construirea de stații de încărcare pentru vehicule electrice în comuna Peciu Nou, construirea de locuințe de serviciu pentru tineri, specialiști din sănătate și învățământ în comuna Peciu Nou, construirea de locuri de recreere în comuna Peciu Nou, reabilitarea și eficientizarea Liceului Teoretic din localitatea Peciu Nou, modernizarea străzilor din localitatea Diniaș, extinderea rețelei de distribuție a gazului în localitățile Sânmartinu Sârbesc și Diniaș, extinderea rețelei de canalizare în localitatea Sânmartinu Sârbesc și Diniaș, construirea de case mortuare, punerea în funcțiune a stației de epurare din localitatea Sânmartinu Sârbesc, eficientizarea iluminatului public în comună, atragerea investitorilor în comună pentru a crea locuri de muncă, dar și venituri la bugetul local.

Cum vedeți colaborarea cu Consiliul Județean Timiș, instituție pentru președinția căruia candidează liderul partidului dumneavostră, Alfred Simonis?

Pe domnul Alfred Simonis îl cunosc foarte bine, știu modul dânsului de lucru și sunt convins că vom colabora foarte bine împreună. Sprijinul pe care CJ Timiș îl poate acorda UAT-urilor este foarte important pentru comunități, pentru că ajută la dezvoltarea comunelor, de aceea este nevoie ca relația dintre primării și Consiliul Județean Timiș să fie foarte bună. Alfred Simonis a ajutat foarte multe primării din postura de președinte al Camerei Deputaților, astfel că am convingerea că din viitoarea sa postură, de președinte al Consiliului Județean Timiș, va putea sprijini și mai mult proiectele comunei Peciu Nou.

Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – Organizația Județeană Timiș– Executat de Societatea Ahy Office – CUI mandatar financiar coordonator 21240002

Share
Published by
Advertorial

Recent Posts

Claudiu Apro revine în fotbalul timişean

Divizionara secundă CSC Dumbrăviţa anunță perfectarea unui nou transfer pentru sezonul 2024/2025 din Liga 2…

2 minute ago

Tragedie în Timiş! Trei morţi după un teribil accident rutier

Sâmbătă dimineaţa, în jurul orei 04:40, un bărbat, în vârstă de 38 de ani, a…

44 de minute ago

Colectarea gratuită a deșeurilor voluminoase în Zona 0 Ghizela, a județului Timiș. Începe cea de-a treia campanie trimestrială organizată de ADID Timiș şi RETIM în 2024

RETIM împreună cu ADID Timiș organizează o nouă campanie trimestrială de colectare a deșeurile voluminoase.…

O oră ago

Primarul lucrurilor mărunte

Vorbim în preajma alegerilor pentru aparatul politic al administrației locale, o dată la patru ani,…

2 ore ago

Urmează cea de-a treia campanie de preluare gratuită a deșeurilor periculoase din menajer organizată de RETIM împreună cu ADID Timiș

Deșeurile periculoase din menajer sunt extrem de nocive pentru mediul înconjurător și sănătatea umană! Acestea…

2 ore ago

“Festivalul pepenilor”. Primăria şi SC Pieţe pun din nou la dispoziţia producătorilor 25 de puncte de vânzare

S.C. Pieţe S.A. vine în sprijinul producătorilor locali de pepeni verzi și galbeni prin organizarea…

18 ore ago