Economic

CCIA Timiș propune o destinație interesantă de business pentru firmele timișene, Republica Moldova

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, în colaborare cu Primăria Municipiului Bălți și Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, organizează, în perioada 01 – 04 octombrie 2024, o misiune economic multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.

Pornind de la premisa că România este cel mai important partener comercial al Rep. Moldova, evenimentul oferă companiilor românești oportunitatea de a cunoaște noi parteneri de afaceri, de a afla din surse oficiale despre avantajele speciale pe care statul moldovean le acordă oamenilor de afaceri și investitorilor străini, dar și ocazia de a cunoaște un variat și autentic patrimoniu cultural, spiritual şi gastronomic.

Programul cuprinde o serie de evenimente economice și culturale:

02.10 – Forum de Afaceri Bălți-Timiș, sub genericul “Oportunități de creștere economică și parteneriate durabile”, cu participarea Primului Ministru al Rep.

Moldova, a Președintelui CCI a RM și a Primarului Municipiului Bălți. Vor avea loc întâlniri B2B, masă rotundă, vizitare CONSUM EXPO, vizitare companie producătoare de vin și brandy. Totodată, în cadrul Forumului, va fi semnat un Acord de Colaborare Tripartit, între CCIAT, CCI a RM și Primăria Municipiului Bălți.

03.10 – DIALOG PRO-INDUSTRIE Chișinău, evenimentul de anvergură națională derulat sub patronajul Primului Ministru al Rep. Moldova reunește decidenți guvernamentali, asociații profesionale, experți europeni, companii private, pentru a discuta provocările actuale și oportunitățile de dezvoltare ale industriei moldovenești.

Vor avea loc sesiuni plenare, paneluri tematice, B2B, show de robotică și industrii creative etc.

03.10 – Vizită ghidată și degustare la Combinatul de Vinuri CRICOVA

Serviciile asigurate includ bilet de avion TAROM pe ruta Timișoara-București-Iași și retur, bagaj de cală inclus; transport cu autocar Iași-Bălți și retur, deplasări interne la Chișinău și Cricova; cazare 3 nopți cu mic dejun la Hotel VisPas patru stele, din Bălți, loc în cameră dbl. (supliment cameră single: 98 Euro); cină festivă; participare la evenimentele din program.

Termenul de confirmare este 15 august 2024. Înscrieri de participare se pot obține

accesând link-ul: https://www.cciat.ro/formular/index.php?cdx=dwt sau pe e-mail:rolinic@cciat.ro . Informații suplimentare la tel. 0372 185 285 sau 0722 503 138, Rodica Olinic – Consilier Relații Publice.

Share
Published by
Marcel Hoster
Tags: cciatmoldova

Recent Posts

Check Art Festival revine în Iulius Town: marionete uriașe, statui vivante, mimi, bufoni, fire show și multe alte surprize, în weekend

În Iulius Town urmează două zile pline de emoție, unde magia poveștilor va fi transmisă…

11 ore ago

CNAIR analizează extinderea Centurii Nord la patru benzi

Deschiderea Centurii Sud a dus la creșterea semnificativă a traficului și pe prima porțiune construită…

12 ore ago

Comunitatea padelului timişorean, în sărbătoare! Sâmbătă seara se premiază cei mai buni jucători ai Campionatului Judeţean

Padelul a format o comunitate deosebită în Timişoara. Medici, antreprenori, studenţi, oameni de afaceri, ingineri,…

14 ore ago

„Piața pe Roți” pornește la drum și ajunge la Ghiroda

  Sâmbătă, cetățenii din Ghiroda sunt așteptați la “Piața pe Roți”, un proiect care aduce…

14 ore ago

La Timișoara va avea loc o nouă ediție a Festivalului La Pas

Primul sfârșit de săptămână al lunii viitoare aduce o nouă ediție a Festivalului LA Pas,…

16 ore ago

Haltere Club invită timişorenii la mişcare!

Proiect deosebit realizat de o echipă de profesionişti cu drag de sport şi sănătate, Haltere…

17 ore ago