Economic

Maxagro a prezentat la Birda, în cadrul unui eveniment deosebit, cele mai noi utilaje agricole KWS/Foto

Ferma Maxagro din Birda a găzduit, în urmă cu câteva zile, un eveniment special, organizat de firma KWS în colaborare cu reprezentanții companiilor Maxagro și TimacAgro, eveniment dedicat fermierilor din întreaga țară.

Activând de mulți ani în domeniul agriculturii, Compania Maxagro este una dintre cele mai mari companii din agribusines din zonă și desfășoară activități pe zona de vegetal cultură mare, dar și zootehnică și pe mecanica agricolă, utilaje, mizând mult pe investiția în inovație.

“O întâlnire lucrativă, pentru că aici sunt prezentate culturi bio și stadiul lor, dar și o întâlnire de socializare. Sperăm să fie o seară de neuitat. Mulțumim tuturor partenerilor care au venit și mă bucur că sunt alături de noi, ca să vorbim despre importanța parteneriatelor, așa cum este cel pe care îl avem cu KWS de peste zece ani. Puteți vedea aici ce am realizat cu partenerii KWS și acești hibrizi de top”, a spus Ioji Zifceak, unul dintre fondatorii grupului Maxagro.

„Este adevărat că îmi place tehnologia, iar KWS vine cu hibrizi de cea mai bună calitate. Suntem aici foarte mulți fermieri, care ne cunoaștem, și sperăm ca această tehnologie să vă aducă un plus de valoare în fermele dvs”, a spus Alexandra Zifceak, CEO al companiei Maxagro, gazdă a evenimentului.

Unul dintre cele mai frumoase evenimente din agricultură, după cum a fost descrisă de participanți, întâlnirea de la ferma Maxagro a oferit organizatorului KWS, dar și partenerilor săi, ocazia de a se prezenta și de a stabili noi contacte în domeniu.

„Ne bucurăm că am reușit să organizăm acest târg, unde să vedeți potențialul produselor KWS. Anunțăm acum că lansăm o campanie de succes, intitulată Partenerul tău pentru sămânță, deoarece nu există cultură importantă în România în care să nu existe produsele noastre, care să facă diferența în ferma dvs. Avem un portofoliu în schimbare, în adaptare, și vrem să ne comunicați tot timpul nevoile dvs., iar acest lucru este foarte important într-un climat agricol atât de tumultos, atât din punctul de vedere al vremii, cât și al prețurilor”, a spus Cristian Deliu, director comercial al KWS.

„Pentru firma TimacAgro este o ocazie extraordinară de a arăta fermierilor din toată țara ultimele tehnologii în materie de soluții de fertilizare de înaltă calitate, și vă reamintim că de doi ani am lansat o uzină ce creează fertilizanți lichizi pentru întreaga țară. Am venit în acest an cu un ajutor pentru fermieri și trebuie să vă spun că ultimii ani au fost foarte grei din cauza secetei, care a ajuns și la noi”, au spus reprezentanții TimacAgro.

Dincolo de prezentările de top care au vizat agricultura, cei prezenți au putut lua parte la evenimente de socializare, gastronomie și muzică, pregătite de organizatori.

Evenimentul de la ferma Maxagro s-a încheiat cu un foc de artificii.

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Timișenii sunt așteptați, în acest weekend, la Kikinda, la Zilele Ludăii

Tradiționalul Festival al Dovleacului de la Kikinda, Serbia, îi așteaptă în vizită pe timișeni, din…

44 de minute ago

Iluminatul public va fi extins la ieșirea din Timișoara, pe șoseaua spre Lugoj

Ieșirea rutieră din Timișoara spre Lugoj va fi mai bine iluminată. Primăria Timișoara a semnat…

O oră ago

Drive Auto Tuning Show sau cum caii putere fac casă bună cu eleganța, stilul și frumusețea

Spre sfârșitul săptămânii, Piața Unirii va fi invadată de mașini ca în filme. Mii de…

3 ore ago

Casa Mal se deschide publicului pentru premiile Beta 2024

Denumită de arhitecții organizatori ai Bienalei de Arhitectură Vila Mal, clădirea rămasă în picioare pe…

5 ore ago

Liberalii timișeni au votat, alături de colegii din întreaga țară, în unanimitate, să îl trimită pe Ciucă în lupta pentru funcția de președinte

Nicolae Ciucă a fost desemnat oficial candidatul PNL la funcția de președinte al României. Filiala…

5 ore ago

Leii din Banat încep noua campanie din campionat la sfârșitul acestei săptămâni

Ultimele zile în care se umblă la retușuri și la integrarea noilor veniți. SCM winsed.swiss…

9 ore ago