Arhiva pentru eticheta: eveniment

VINo-n PARC

VINo-n PARC – „o cramă în mijlocul orașului” cu vin, mâncare, muzică și prietenie

VINo-n PARC – „o cramă în mijlocul orașului” cu vin, mâncare, muzică și prietenie

„VINo-n PARC” se numește evenimentul care va avea loc la Timișoara, cu… vin, mâncare și muzică. „O cramă în mijlocul orașului” după cum transmit organizatorii (VINo-n PARC) pe pagina de Facebook.

Competiție în aer liber, în Parcul Botanic din Timișoara, pentru tați și copii: „Father and son/Father and daughter challenge”

Tații și copiii între 6 și 10 ani mai au la dispoziție o săptămână pentru a se înscrie la „Father and son/Father and daughter challenge”. Va fi un eveniment cu mișcare în aer liber în Parcul Botanic din Timișoara. Aventura va avea loc în 15 iunie, iar înscrierile se pot face pentru următoarele categorii: băieți

Timisoara vrea cultura! Cantare ad hoc in Piata Victoriei, aprobata la telefon de Robu / FOTO

Faptul că artiștii Corului Regal Venlona au fost trimiși la plimbare de polițiștii locali pe când voiau să cânte gratuit în Piața Victoriei a supărat o mulțime de timișoreni. Patru artiști au decis să cânte în același loc, și tot fără aprobare. Agenții aflați la fața locului au luat legătura telefonic cu primarul, care a aprobat evenimentul.

Cum sa sfidezi logica timpului si sa scrii istorie rock: Pro Musica, la aniversarea 41+ / FOTO

Rar, dar bine – acesta pare să fie vorbele după care se conduc membrii legendarei trupe timișorene Pro Musica. Total atipic, Ilie Stepan & co au pus la cale un concert la 41+ ani de la înființare și au făcut uitate, într-o clipă, cele două decenii de tăcere scenică. Timp de aproape patru ceasuri, câteva sute de oamenii au rescoperit minunea rock-ului baroc și au sfidat logica timpului.

Spectacol-eveniment, Live in HD / FOTO

Timișorenii sunt invitați, vineri, la un eveniment special, cu însemnătate istorică. Este vorba despre spectacolul care va avea loc cu ocazia redeschiderii Sălii Mari a Teatrului Bolșoi din Moscova, care a fost închisă în ultimii șase ani.

Eveniment cultural in scop caritabil

Art&Fun cu masteranzii Facultăţii de Economie din Timişoara, în 25 mai, în Piața Unirii, la Cafenea & Club D’arc. Evenimentul începe la ora 12 și va aduna mai multe activităţi artistice: expoziţii de pictură şi fotografie, proiecţie de spoturi publicitare, realizări de caricaturi instant și o sesiune de face-painting.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com