Categories: Ultima ora

Încă un egal pentru Contra

Poli a încheiat la egalitate, 1-1, meciul jucat, în această seară, la Unirea Urziceni. Alb-violeţii au deschis scorul în repriza a doua, fiind egalaţi cu zece minute înainte de final. Cosmin Contra a intrat, din nou, pe teren, iar Vali Velcea a acuzat ofsaid la golul egalizator al ialomiţenilor.

Poli Timişoara continuă să fie singura echipă neînvinsă în campionat în acest sezon. Meciul cu Unirea Urziceni, disputat în oraşul ialomiţean, s-a încheiat 1-1,după ce alb-violeţii au deschis scorul în minutul 55. Autorul golului a fost Alexandru Popovici, scăpat singur spre poarta gazdelor. Acesta, intrat pe teren în minutul 46, în locul lui Sepsi, l-a driblat pe portarul Cernea şi a înscris în poarta goală. Ialomiţenii au egalat în minutul 80, prin Dinu Todoran, lansat perfect de Semedo. Finalul meciului a aparţinut gazdelor, care au şutat din toate poziţiile către poarta timişorenilor, însă Costel Pantilimon a fost la post şi a respins de fiecare dată.

Meciul a fost, din nou, presărat cu erori ale brigăzii de arbitri. Centralul Dragoş Istrate nu a calculat exact timpul de joc, astfel că, în minutul 43, a fluierat finalul primei reprize. Fotbaliştii se îndreptau deja spre cabine, când Istrate şi-a consultat ceasul şi a constatat că mai erau de jucat două minute, plus prelungirile, astfel că meciul a fost reluat prin minge de arbitru.

La finalul partidei, timişorenii au acuzat ofsaid la golul lui Todoran. „S-a simţit mai mult lipsa unui tuşier în acest joc. Nu vreau să mai dau vina pe arbitri, însă este păcat că munca noastră şi a altor echipelor este decisă de multe ori de greşeala unor oameni. Aceştia sunt arbitrii pe care îi creştem. Nu avem ce să facem, trebuie să mergem înainte”, a declarat antrenorul secund al lui Poli, Vali Velcea, la conferinţa de presă de după meci. Dacă Poli ar fi câştigat astăzi, jovul din etapa viitoare, de acasă, cu Oţelul Galaţi, ar fi avut o cu totul altă încărcătură. Alb-violeţii ar fi putut, atunci, să devină liderii Ligii I.  „Un punct obţinut astăzi la Urziceni este egal cu zero pentru noi, mai ales că în etapa următoare vom juca împotriva Oţelului şi am fi avut ocazia să trecem pe primul loc. Urmează două meciuri tari pentru noi, cu Oţelul şi Dinamo, şi trebuie să ne pregătim cât mai bine”, a încheiat Velcea.

Poli Timişoara a început meciul de la Urziceni în următoarea formulă: Pantilimon – Helder, Burcă, Luchin, Sepsi – Tameş, Cisovsky, Poparadu, Pătraş – Magera, Axente. Au mai intrat Popovici, în locul lui Sepsi, Cosmin Contra, în locul lui Pătraş, şi Chiacu, în locul lui Magera.

Share
Published by
Dana Popa

Recent Posts

Sonique va cânta la Timișoara de Ziua Europei

Timișoara va avea un program plin, joi 9 mai, cu ocazia Zilei Europei. Casa de…

11 ore ago

Alin Nica, lansat oficial în lupta pentru șefia Consiliului Județean Timiș

Sâmbătă, Alin Nica a beneficiat, la rândul său, de o lansare oficială a candidaturii la…

11 ore ago

Dumbrăviţa mai pierde o şansă de salvare, după eşecul cu Metaloglobus şi mai are doar 3 puncte avans

Suspansul se menţine în lupta pentru salvarea de la retrogradare în Grupa A din play-out-ul…

16 ore ago

Dinamo, rămâne un coşmar pentru orice echipă din Timişoara. Înfrângere în faţa rivalului la rugby

SCM USV Timişoara a pierdut astăzi, în cadrul etapei a III-a a Ligii naţionale de…

17 ore ago

După Paşte încep lucrările la extindere a grădiniţei din Ghiroda

În curând vor demara lucrările pentru extinderea grădiniței din Ghiroda, pentru ca la toamnă aceasta…

18 ore ago

Balul Conacului Mocioni, la Muzeul de Artă. Partea culturală a proiectului a fost un real succes

Vineri, la Muzeul Național de Artă Timișoara a avut loc Balul Conacului Mocioni. Din păcate,…

19 ore ago