Categories: Poli TimisoaraSport

„Dusan Uhrin este cel mai in masura sa realizeze visul oricarui polist”

Daniel Stanciu, managerul sportiv de la Poli Timişoara, a declarat, într-un interviu postat pe site-ul oficial al clubului (www.politimisoara.com), că, alături de jucători, antrenori şi conducere, vrea să profite de şansa de a „deveni legende în minunata Timişoară”.

Managerul sportiv îşi spală, cu această ocazie, şi păcatele acumulate în perioada de când ocupă acest post şi recunoaşte că a greşit faţă de publicul care merge pe arena „Dan Păltinişanu”. „De departe, pe primul loc s-a situat acest grup extraordinar care a format lotul Poli în acest sezon. Caractere şi bărbaţi adevăraţi! Pe locul doi – Dan Alexa, liderul din teren, din vestiar şi din afara stadionului. Iar pe trei, dar nu şi ultimul, pe cei care au înţeles şi au acceptat să fie rezerve şi şi-au susţinut colegii la fel de mult ca adevăraţii polişti din galerie”, spune managerul sportiv al alb-violeților.

Daniel Stanciu a lucrat timp de nouă ani în impresariat şi ar vrea ca Poli să vândă jucători, pe bani mulţi, cluburilor puternice din Europa. „România, în familia fotbalului european, este considerată o ţară exportatoare de jucători. Un club bine conturat trebuie să-şi asigure între 30 și 50% din buget din vânzarea de jucători, aşa cum este sistemul celor de la FC Sevilla. Visez la ziua în care Poli va fi un jucător important pe piaţa transferurilor din Europa, aşa cum au fost, în trecut, Steaua sau Dinamo, aşa cum a avut şansa CFR Cluj să fie, dar nu a ştiut să profite de avantajele oferite”, spune oficialul lui Poli.

Stanciu consideră că Dušan Uhrin este omul potrivit la locul potrivit şi că cehul este capabil să le îndeplinească suporterilor visul dintotdeauna: Poli Timişoara campioană! „Sincer, de la Dušan Uhrin in 2011 se aşteaptă mult. Foarte mult. Este un moment delicat, dar şi prielnic pentru ca Poli să realizeze ceea ce mii, zeci si chiar sute de mii de polişti aşteaptă de atâta amar de vreme: titlul de campioană! Cred că, în acest moment, Dušan Uhrin este cel mai în măsură să realizeze visul oricărui bănăţean, acela de a sărbători titlul în centru, la fântâna cu peşti”, a mai spus Daniel Stanciu.

Share
Published by
Sabin Cara

Recent Posts

Sonique va cânta la Timișoara de Ziua Europei

Timișoara va avea un program plin, joi 9 mai, cu ocazia Zilei Europei. Casa de…

5 ore ago

Alin Nica, lansat oficial în lupta pentru șefia Consiliului Județean Timiș

Sâmbătă, Alin Nica a beneficiat, la rândul său, de o lansare oficială a candidaturii la…

5 ore ago

Dumbrăviţa mai pierde o şansă de salvare, după eşecul cu Metaloglobus şi mai are doar 3 puncte avans

Suspansul se menţine în lupta pentru salvarea de la retrogradare în Grupa A din play-out-ul…

10 ore ago

Dinamo, rămâne un coşmar pentru orice echipă din Timişoara. Înfrângere în faţa rivalului la rugby

SCM USV Timişoara a pierdut astăzi, în cadrul etapei a III-a a Ligii naţionale de…

11 ore ago

După Paşte încep lucrările la extindere a grădiniţei din Ghiroda

În curând vor demara lucrările pentru extinderea grădiniței din Ghiroda, pentru ca la toamnă aceasta…

12 ore ago

Balul Conacului Mocioni, la Muzeul de Artă. Partea culturală a proiectului a fost un real succes

Vineri, la Muzeul Național de Artă Timișoara a avut loc Balul Conacului Mocioni. Din păcate,…

13 ore ago