Cei mai vestiţi mezelari din Timiş se întrec, joi, la Timişoara, în cadrul tradiţionalului concurs Worschtkoschtprob. Evenimentul este organizat de publicaţia Banater Zeitung, care premiază de mai mulţi ani cei mai buni cârnaţi care se fac în judeţ. Juriul va delibera câteva ore, apoi va stabili cine este cel mai priceput cârnăţar din Banat. Degustătorii cu experienţă spun că un cârnaţ bun nu trebuie să fie gras, fiindcă nu se usucă, să fie corect afumat, condimentat, fiindcă este oribil fără condimente, însă nici prea mult. Important este şi aspectul estetic, adică să aibă culoarea cărnii şi să fie durabil, să ţină peste iarnă.
Lansat în 2013 în România, VESSMARY este un concept dedicat evidențierii feminității în toate formele…
Școala Gimnazială Nr. 30 Timișoara a găzduit sâmbătă, 16 noiembrie, a XI-a ediție a concursului…
Direcția de Evidență a Persoanelor Timișoara a anunțat că va avea program special cu ocazia…
O porțiune din Calea Urseni, care se află în administrarea comunei Giroc, ar urma să…
Direcția de Drumuri și Poduri Timișoara anunță că în perioada 19 noiembrie – 20 decembrie,…
Universitatea de Vest Timișoara a organizat, la București, în perioada 11-13 noiembrie, a treia ediție a…