Cei mai vestiţi mezelari din Timiş se întrec, joi, la Timişoara, în cadrul tradiţionalului concurs Worschtkoschtprob. Evenimentul este organizat de publicaţia Banater Zeitung, care premiază de mai mulţi ani cei mai buni cârnaţi care se fac în judeţ. Juriul va delibera câteva ore, apoi va stabili cine este cel mai priceput cârnăţar din Banat. Degustătorii cu experienţă spun că un cârnaţ bun nu trebuie să fie gras, fiindcă nu se usucă, să fie corect afumat, condimentat, fiindcă este oribil fără condimente, însă nici prea mult. Important este şi aspectul estetic, adică să aibă culoarea cărnii şi să fie durabil, să ţină peste iarnă.
Primăria Timișoara scanează din aer, folosind inteligența artificială, cimitirele din Timișoara. Deși i s-a transmis…
Carla’s Dreams va fi formația care le va cânta timișorenilor din Piața Operei la ora…
Joi, Marcel Ciolacu s-a trezit asudat şi cu faţa la cearşaf. Probabil a visat peste…
Imagini care pot provoca un şoc emoţional! Un TIR în flăcări, chiar dacă la ora…
Primarul Dominic Fritz a declarat că intenţionează să discute cu toţi liderii politici ai partidelor…
La momentul nepotrivit în locul nepotrivit. Un bărbat în vârstă de 65 de ani, a…