Cei mai vestiţi mezelari din Timiş se întrec, joi, la Timişoara, în cadrul tradiţionalului concurs Worschtkoschtprob. Evenimentul este organizat de publicaţia Banater Zeitung, care premiază de mai mulţi ani cei mai buni cârnaţi care se fac în judeţ. Juriul va delibera câteva ore, apoi va stabili cine este cel mai priceput cârnăţar din Banat. Degustătorii cu experienţă spun că un cârnaţ bun nu trebuie să fie gras, fiindcă nu se usucă, să fie corect afumat, condimentat, fiindcă este oribil fără condimente, însă nici prea mult. Important este şi aspectul estetic, adică să aibă culoarea cărnii şi să fie durabil, să ţină peste iarnă.
Lipsa de încredere în realizarea Institului Oncologic Timișoara nu mai are susținere, finanțarea obiectivului este…
Timișoara și Iașiul rămân cele mai accesibile piețe imobiliare din România, din marile orașe. În…
Primăria Timișoara anunță că a obținut o victorie în justiție, în demersurile de obținere a…
Timișoara pregătește înființarea unui centru de excelență pentru pacienții cu AVC. În urma unor investiții…
Un șofer neatent a avut zile... În jurul orei 13:30, ISU Timiș a fost solicitat…