Robu si-a anuntat semi-candidatura la primarie

„Candidez ori pentru primăria Timișoara, ori pentru un nou mandat de senator!”, a declarat senatorul Nicolae Robu. Asta, după ce liberalii au lansat „lista zero” a candidaților din partea organizației județene.

„Lista lui Robu” conține 38 de potențiali candidați pentru principalele funcții din județ și municipiu și exclude candidații pentru primăriile din județ și europarlamentari. Cu absenți și noi prezențe, lista preconizează o nouă configurație a funcțiilor în interiorul PNL. Lipsesc de pe listă consilierul local Adriana Blaj și consilierul județean Leontin De Maio, iarîn cursa pentru alegerile locale, județene și parlamentare apar actualul director adjunct al RATT, Ionuț Nasleu, și primarul din Dudeștii Noi, Alin Nica. În plus, actualul europarlamentar PNL Cristian Bușoi se regăsește pe aceeași serie de nume, chiar dacă lista nu conține candidați pentru europarlamentare. „Singurul care am să vă dezvălui pentru ce candidez sunt eu. Voi candida ori pentru un nou mandat de senator în Parlamentul României, ori pentru funcția de primar al Timișoarei”, spune Robu.
Din numele de pe listă, 17 aparțin unor persoane cu vârsta sub 35 de ani. 19 dintre candidați sunt ingineri, cinci sunt economiști, patru, medici, doi teologi și câte un informatician, jurist, fizician, contabil, sociolog, dar și un specialist în Comunicare și un Specialist în Relații Internaționale. „Am lansat lista promisă. Deocamdată, avem în acest portofoliu de candidați 38 de persoane, oameni valoroși, oameni cu studii serioase, făcute în universități prestigioase, oameni care au confirmat în domeniile lor de activitate și, în plus, au desfășurat o activitate politică foarte bună în interiorul PNL. Lista nu este definitivă, vom avea încă o etapă, în care vom analiza candidaturi la poziția pentru care au optat și vom închide lista la un moment dat, după ce vom face o selecție”, a conchis senatorul liberal.

Share
Published by
Renate Simion

Recent Posts

Primăria Timișoara vrea să mute canotorii la baza Agenției Naționale pentru Sport din Parcul Rozelor

Presat să găsească o locație pentru găzduirea canotorilor de la CSM Timișoara, după ce le-a…

3 ore ago

Primăria Timișoara reia demersul preluării rețelei de termoficare a orașului

Promovată în urmă cu ceva timp, dar lăsată deoparte din cauză că nu se putea…

3 ore ago

Alin Nica: În patru ani, Dominic a schimbat multe în Timișoara. PSD nu s-a schimbat, pericolul e acolo.

Alianța dreptei Unite este formată din susținători ai valorilor de dreapta și din oameni care…

6 ore ago

Şansa salvării vine sâmbătă

CSC Dumbrăviţa se află în fața unui nou joc ce îi poate asigura, din punct…

7 ore ago

Alianța PSD – PNL a depus candidaturile la alegerile locale pentru Timișoara și Timiș/FOTO

Veselie mare, vineri dimineața, la Biroul Electoral Municipal Timișoara. Nicolae Robu, la braț cu Alfred…

9 ore ago

Derby în Ronaţ. SCM USV Timişoara întâlneşte campioana, Dinamo

Etapa a treia din Liga de Rugby programează un nou meci acasă pentru Leii Timișoarei.…

11 ore ago