Categories: PoliticaPoliticieni

Gheorghe Ciuhandu si PNTCD nu au angajamente politice pentru 2012

Preşedintele PNŢCD Timiş, Gheorghe Ciuhandu, spune că filiala judeţeană a partidului nu şi-a luat niciun fel de angajamente pentru alegerile locale din 2012. Ciuhandu a declarat că este „un om liber”, care se întâlneşte cu cine vrea.

Gheorghe Ciuhandu a afirmat că, după ce preşedintele PSD, Victor Ponta, l-a vizitat la Primăria Timişoara, au existat mai multe zvonuri privind o eventuală susţinere de către USL a candidaturii sale la un nou mandat de primar. „Noi, pentru alegerile din 2012, nu avem niciun angajament faţă de nimeni. Avem o înţelegere până în 2012 cu PNL în cadrul alianţei pentru Timiş şi cu PSD o înţelegere în plan administrativ, pentru promovarea proiectelor oraşului şi ale judeţului. Am constatat cu regret că s-au făcut tot felul de interpretări legate de discuţii pe care le-aş fi avut cu unii din alianţa social-liberală. Eu m-am întâlnit şi cu Băsescu, sunt un om liber şi mă întâlnesc cu cine vreau”, a spus Ciuhandu. El a precizat că după vizita lui Victor Ponta la Primăria Timişoara s-a declanşat o „isterie” în interiorul PSD. „Dacă mă întâlnesc cu cineva din deferenţă, pentru un schimb de idei, nu cred că e o problemă. Am văzut o întreagă isterie după aceea (…) Domnii din PNL şi PSD trebuie să înţeleagă că atâta timp cât ei au făcut această alianţă, iar eu nu am fost consultat şi nu fac parte din această alianţă, e treaba mea cu cine discut. Deocamdată nu am niciun angajament faţă de nimeni şi nici PNŢCD, cel puţin în Timiş, iar dacă ne vom lua un angajament, acela va fi unul negociat şi nu vom merge pe post de slugi”, a afirmat primarul Timişoarei. Vicepreşedintele PNL Norica Nicolai a declarat, la finele lunii februarie, că USL va avea un singur candidat la Primăria Timişoara, precizând că PNL nu îl va mai susţine pe actualul edil-şef.

Share
Published by
Dana Popa

Recent Posts

Supărare mare la PNL Timiș. Alin Nica le ”fură” candidatul la funcția de primar în Dudeștii Noi, pe ultima sută de metri

Partidul Național Liberal Timiș se vede în situația de a nu avea candidat la funcția…

59 de minute ago

Accident mortal pe DN 6 în a doua zi de Paşte

Familie îndoliată în a doua zi de Paşte. Accident rutier pe DN6, localitatea Sadova Veche,…

O oră ago

Timișul rămâne atractiv din punct de vedere imobiliar

Județul Timiș rămâne în topul național al vânzărilor de imobile. Cele mai multe vânzări au…

8 ore ago

Lucrările la partea din spate a Pieței Badea Cârțan au fost finalizate

Strada aflată în spatele Pieței Badea Cârțan beneficiază acum de asfalt nou. Administrația anunță că…

8 ore ago

Cum va fi vremea în Banat în următoarele două săptămâni

Meteorologii anunţă o vreme caldă, în intervalul 6 - 19 mai, cu o medie a…

8 ore ago

SCM Timişoara, la ultimul meci pe teren propriu în acest sezon

Baschetbaliștii bănăţeni înfrunta CS Vâlcea 1924, mâine (marți, 7 mai), la ora 18.00, la sala…

10 ore ago