Categories: SocialUltima ora

„Sunt Bogdan si vreau sa ma predau”

Bogdan Roman a fost prezentat procurorilor pentru audieri, sâmbătă dimineaţa, însă acestea au fost amânate la cererea avocatului Camelia Ţăranu, care, tot sâmbătă, a făcut recurs împotriva măsurii arestării preventive a clientului ei. Audierile vor avea loc luni.

Fiul cel mare al primarului din Deta s-a predat la poliţie, iar avocatul lui, Camelia Ţăranu, a prezentat şi dovada. Pe de altă parte, reprezentantul IPJ Timiş a anunţat că fiul primarului din Deta a fost prins de un echipaj de poliţie în zona Pieţei Unirii şi că operaţiunea s-a derulat inclusiv cu sprijinul SRI.

Avocatul Camelia Ţăranu spune însă că lucrurile au stat cu totul altfel. „Este impropriu spus «prinderea lui». Eu am un document oficial emis de către poliţie, în care se menţionează, negru pe alb, că la solicitarea lui a fost identificat în locaţia respectivă şi s-a predat. Deci este impropriu spus că a fost prins. Toate aceste amănunte nu cad în sarcina mea să vi le explic, cred că instituţia din spatele meu (adică IPJ Timiş – n.r.) va trebui să vă explice toate aceste amănunte. Este o certitudine faptul că s-a predat, atâta vreme cât noi avem un document în acest sens. Nu ştiu să vă spun dacă Bogdan a sunat la poliţie, pot să vă spun că nu am fost eu cea care a sunat. Eu am fost anunţată să vin, că vrea să se predea. Limba română are foarte multe adjective cu două înţelesuri, se pot interpreta verzi şi uscate dar având în vedere contextul, acesta este unul singur: a contactat poliţia, anunţând că este în acea locaţie şi că doreşte să se predea. Deci concluzia e clară”, a declarat Ţăranu.
„Bogdan Roman s-a predat, de altfel avem şi un proces-verbal în acest sens. Nu am convins pe nimeni să se predea, nu am avut legătura directă cu Bogdan, nu am discutat un cuvânt anterior acestei predări. Am trasmis pe posturile tv că ar fi mai bine să se predea decât să se sustragă. Familia lui a transmis acelaşi lucru. Am fost contactată telefonic, mi-a comunicat că este el, că s-a predat şi să vin la Poliţie. Ca urmare a acestui apel telefonic, am venit la poliţie şi l-am găsit. Am fost sunată, s-a prezentat că este Bogdan, pentru că nu ştiam cu cine vorbesc, şi să vin la poliţie că se predă. Am încercat să discutăm despre mandatul care trebuie confirmat şi procedura care urmează. Nu am reuşit să discut foarte mult cu el despre caz pentru că nu am avut timp”, a completat avocatul.

Share
Published by
Oana Telescu

Recent Posts

Începe marea asfaltare în comuna Moşniţa Nouă

Marţi a fost semnat contractul în vederea execuției lucrărilor de reparații cu asfalt a străzilor…

51 de minute ago

Gabriela Szabo va fi ambasadoarea ediției din acest an a Liberty Marathon Timișoara

Atleta Gabriela Szabo, timp de zece ani cea mai bună atlteă a României, va fi…

2 ore ago

Noul subprefect de Timiș, Raul Ambruș, a depus jurământul/Foto

La doar câteva ore după ce a fost numit oficial în funcția de subprefect, Raul…

2 ore ago

Un „ŞI” care ar trebui să le dea multora bătăi de cap. Războiul lui Dominic Fritz cu baştanii

„Pot să te cumpăr şi pe tine!”, i-a strigat baştanul Puiu Stancu viceprimarului Ruben Laţcău,…

2 ore ago

SCM Politehnica Timișoara joacă pentru bronzul Campionatului Național de Tineret

Tinerii handbaliștii alb-violeți participă în aceste zile la turneul Final 8 al Campionatului Național de…

3 ore ago

Cosmin Şandru: Timișenii și timișorenii nu trebuie să voteze un partid sau altul pentru a beneficia de fonduri guvernamentale

Deputatul PNL de Timiş Cosmin Şandru afirmă că, situându-se în primii trei contribuabili ai țării,…

3 ore ago