Categories: Timp liber

Prima zi a actiunii “Viata pentru Dana” a adunat 2.500 de lei!/FOTO

Timişorenii sunt tot mai sensibili la acțiunile umanitare și se mobilizează pentru a-și ajuta semenii. Acțiunea “Viață pentru Dana”, inițiată de ww.debanat.ro, în colaborare cu People Cafe, a început în forță vineri.

Nu mai puţin de 2.500 de lei au fost strânşi, vineri, pentru Dana Ispan, tânăra de 37 de ani care suferă de o tumoră cerebrală și are nevoie de o operație care trebuie făcută în Germania. Timp de patru săptămâni, în fiecare vineri, vom încerca să aducem aproape de timișoreni o persoană publică, în People Café. Acesta își va rezerva întreaga zi pentru a-i servi pe clienții cafenelei, urmând ca toți banii lăsați, în mod normal, ospătarului să fie donați în contul Danei. Seria a fost deschisă de Iulia Ardelean, directorul www.debanat.ro, care a servit cu spor cafea şi limonadă până spre miezul nopții. Au trecut pragul cafenelei de pe malul Begăi oameni politici, jurnalişti, persoane publice, directori de publicaţii etc. Nominalizăm numai câţiva dintre ei, cu scuzele de rigoare faţă de ceilalţi, şi mulţumirile, tot către ei, înzecite: Titu Bojin, Lia Lucia Epure, Adrian Marcu, Nicolae Robu, care şi-a rupt câteva minute din timpul său, chiar dacă vineri a fost una dintre cele mai emoționante zile din viața lui, pentru că senatorul a devenit bunic. Lista e foarte lungă şi le mulţumim tuturor, încă o dată, pentru că au dat dovadă de mare dare de mână şi au lăsat bacşişuri consistente.
Dana Ispan va fi și mai fericită, dacă şi celelalte episoade ale campaniei noastre vor antrena comunitatea. Astfel, o apropiem cu paşi mari de operaţie şi îi dăm şansa să îşi crească liniştită copilul. Au fost alături de noi Remus Datcu, patronul People Cafe, Narcis Cuciureanu, care a asigurat ambianța sonoră, Alexandra Maria Marcu, Ştefan Boca, Fely și Gabriel Horț.
În 2003, Dana Ispan a fost diagnosticată cu tumoră cerebrală. A fost operată, dar, din păcate, tumora s-a refăcut, o nouă intervenţie chirurgicală fiind obligatorie. Dana are nevoie de 50.000 de euro pentru a putea beneficia de o operaţie în Germania. Cei care vor să o ajute o pot face donând în conturile deschise la BRD, în lei, cod IBAN: RO27BRDE360SV22144303600, respectiv în euro, la BCR, cod IBAN: RO38RNCB0805105954330001. “Viață pentru Dana” continuă în People Cafe și în următoarele trei zile de vineri ale lunii, în 7, 14 și 21 octombrie.

Share
Published by
Georgeta P.

Recent Posts

Dinamo, rămâne un coşmar pentru orice echipă din Timişoara. Înfrângere în faţa rivalului la rugby

SCM USV Timişoara a pierdut astăzi, în cadrul etapei a III-a a Ligii naţionale de…

35 de minute ago

După Paşte încep lucrările la extindere a grădiniţei din Ghiroda

În curând vor demara lucrările pentru extinderea grădiniței din Ghiroda, pentru ca la toamnă aceasta…

54 de minute ago

Balul Conacului Mocioni, la Muzeul de Artă. Partea culturală a proiectului a fost un real succes

Vineri, la Muzeul Național de Artă Timișoara a avut loc Balul Conacului Mocioni. Din păcate,…

2 ore ago

Jurnal de campanie(6). În “lupta” sa second hand cu “clanurile”, Robu îşi asumă acum meritele unui om care nu mai poate reacţiona: Horia Vermeşan

Cu voturile clanurilor imobiliare ale romilor asigurate de Cristopher Cîrpaci, Nicolae Robu a încercat un…

3 ore ago

Alianţa Drepta Unită şi-a finalizat lista pentru Consiliul Judeţean. Alin Nica ocupă prima poziţie, fiind urmat de doi tineri din USR, respectiv Forţa Dreptei

Alianţa Dreapta Unită (USR, Forţa Dreptei, PMP) a finalizat lista pentru Consiliul Judeţean Timiş. În…

4 ore ago

SCM Poli îşi decide singură soarta. Meci important la Bucureşti

Liga Zimbrilor a ajuns la etapa a XXV-a, care programează pentru alb-violeți o deplasare în…

4 ore ago