Arhiva pentru eticheta: umanitar

Turneu umanitar de fotbal! Un baietel care sufera de o boala rara are nevoie de ajutor

Turneu umanitar de fotbal! Un baietel care sufera de o boala rara are nevoie de ajutor

Un băieţel din comuna Giroc poate primi o șansă la viață! ACS Tim Star Timişoara organizează un turneu umanitar pentru Deian Guran, un copil care suferă de sindromul Wiskott-Aldrich și care are nevoie urgentă de un transplant medular.

De 1 iunie, Zumbathon® pentru Kassandra Rotariu

Mai mulți instructori de Zumba® Fitness din Timișoara, Oradea, Arad, Hunedoara, București și Iași pregătesc un eveniment special. Acesta este organizat cu scopul de a o ajuta pe Kassandra Rotariu, fețita înfiată de familia fostului international român Iosif Rotariu. Copila a trecut printr-o adevărată dramă până să fie adoptată de Daniela și Iosif Rotariu.

Fii prieten UNICEF, ajuta un copil dezavantajat

Reprezentanța UNICEF în România derulează, în perioada 5 martie – 13 mai, campania „Prietenii UNICEF”. Aceasta se va desfășura în peste 200 de agenții BRD din București, Cluj Napoca, Oradea, Timișoara, Arad, Iași, Pitești, Craiova, Ploiești, Brașov și Sibiu. Scopul campaniei este de a recruta donatori lunari, astfel încât UNICEF să poată ajuta pe termen lung copiii dezavantajați.

Juninci aduse cu avionul, in scop umanitar

O fundație din Irlanda trimite în România, cu avionul, 70 de vaci de rasă! Acestea vor asigura laptele pentru copiii unui orfelinat din Oradea şi zeci de familii din judeţul Cluj. Aeronava care aduce animalele va ajunge vineri la Timișoara.

Bega Bulevard pregateste cursa ratustelor

Timişorenii sunt invitaţi să parieze pe răţuşte galbene, din plastic, în scop umanitar. A patra ediţie a Cursei răţuştelor este programată duminică, în ultima zi a evenimentului Bega Bulevard, care aduce, în zona centrală, o serie de spectacole, concerte şi alte evenimente artistice puse în scenă de diferite grupuri şi asociaţii culturale.

Campanie umanitara pentru Tamango

Ţiganii din Timişoara sar în ajutorul lui Tamango. Celebrul artist rom trăieşte, de mai multă vreme, în cele mai cumplite chinuri. E paralizat, nu mai poate vorbi şi a fost abandonat de toţi cei care-i cântau în strună pe vremea când era sănătos.

Top