Arhiva pentru eticheta: debanat.ro

deBanat.ro, de acum si pe telefonul tau!

deBanat.ro, de acum si pe telefonul tau!

Timp de șase ani, ne-am întâlnit în fiecare dimineață, încă de la cafea, din doar câteva click-uri de mouse. Vrem să-ți mulțumim că ne-ai fost alături, așa ne-am gândit să facem și mai simplă întâlnirea. De acum, ne găsești mult mai ușor, oricând vrei să afli o știre nouă. Nu-ți trebuie decât telefonul tău mobil

Craciun fericit!

Sărbătorile să vă fie cu armonie în casă, colinde vesele și cozonaci cu nucă, mere coapte, aromă de scorțișoară … și cu tot ce vă doriți! Să aveți parte de bucurie și momente de neuitat alături de cei dragi! Crăciun fericit!

La multi ani!

Vă mulțumim vouă, cititorilor noștri, că ne-ați fost alături și în anul care tocmai s-a încheiat! Sperăm să ne fiți aproape și în cei care vin, pentru că doar împreună ne putem face auzită vocea. Vă dorim s-aveți parte de un an mai bun și mai rodnic, alături de cei care vă sunt dragi! La

La multi ani, 2013

Vă dorim un An Nou îmbelșugat plin de bucurii, alături de cei dragi dumneavoastră! Noul an să vă aducă mai multe zâmbete decât împotriviri, mai multe reușite decât înfrângeri și mai multe împliniri decât v-ați gândit vreodată! La mulți ani!

Top deBanat: Titu Bojin, politicianul anului

Președintele Consiliul Județean, Titu Bojin, este cel mai bun om politic al anului 2012 din județul Timiș, potrivit unui top realizat de deBanat.ro. Clasamentul a fost întocmit atât pe baza unui sondaj la care au răspuns cititorii deBanat, cât și a opțiunilor jurnaliștilor site-ului. Bojin este urmat, la mică distanță de primarul Timișoarei, Nicolae Robu.

Craciun fericit!

Nașterea Domnului să aducă în viața dumneavoastră pace, multă sănătate și bucurii. Să aveți parte de armonie și înțelegere, alături de cei care vă sunt dragi. Moș Crăciun să scoată din sac numai lucruri bune și multă fericire.
Redactia deBanat.ro vă dorește Sărbători Fericite!

Cei din urma vor fi ultimii

Una din cele mai educate femei de serviciu din țară face curat la Facultatea de Muzică din Timişoara. Femeia are diplomă de inginer şi master în sisteme robotice. E timpul ca statul să acorde ajutoare sociale pentru needucații care aruncă mucuri de țigară și coji de semințe pe jos, contribuind astfel, după cât îi duce mintea, la crearea de locuri de muncă pentru cei educați.

Fantasmagorie sau manipulare cu mana?

Un stimabil navigator se întreba, zilele trecute, de ce debanat.ro consideră fantasmagoric sondajul de opinie prezentat de PDL Timiş. Chiar aşa, de ce fantasmagoric şi nu ireal, fantezist, aiuristic etc? Dincolo de detaliile tehnice (…) e la mintea cocoşului că sondajele serioase comandate de formaţiunile politice rămân serioase doar dacă sunt folosite ca bază de lucru pentru echipele de marketing politic de pe lângă partidul care comandă lucrarea.

Top