Categories: Timp liber

Program de distractie

Primul weekend de decembrie le aduce petrecăreților timișoreni o ofertă destul de consistentă în materie de tentații. Poate că nu sunt atât de multe nume mari care vin în aceste zile în cluburi, dar, cu siguranță, dacă vreți să vă distrați, aveți de unde alege.

Joi, de Ziua Naţională a României, majoritatea cluburilor şi pub-urilor anunță party-urile pe teme naţionale. De la ora 22, sunteţi aşteptaţi în Scottish Pub, la un concert Phaser, El che vă invită la o incursiune în trecutul nu foarte îndepărtat, la o petrecere care are ca temă “Epoca de aur”, iar în JazzOffice e Jazz’n Three. Cei din Play vă spun un sincer “We Love Romania!”, iar Heaven sărbătoreşte cu băutură la preț redus. Cafeneaua Zai din Unirii vine cu un concert de pian Teo Milea, iar Cowboy-ul îşi dă întâlnire cu un înger în cadul unui party tematic în Eve Fashion Lounge.
Vineri, în Bruiaj Bar are loc un concert Jais, în Symphony Caffe Bastion cântă Anastasia și Călin Lupu, iar în JazzOffice e Autumn Leaves Winter Comes. Porky’s vine cu varianta Karaoke Night, în Bunker e concert, de la ora 21, cu Niste Baieti, iar în Daos vine Kumm. Bierhaus împlinește cinci ani, astfel că se anunță mare petrecere, cu începere de la ora 18,30, iar Daf Club Giroc vine cu varianta Friday Dream. În Le Cinema mixează DJ-ul britanic Jody Wisternoff, în Zambara e party NightLong, cu Prozak Drummer Victor Chelu. În No Name vă puteţi distra pe Raggae, Roots and Dance Hall, iar Fratelli vine cu „Walk this way, Fratelli’s way with Dj Zoom”.
Seara de sâmbătă aduce, la Heaven, un superinvitat, DJ MOTIV8-original Pioneer dj from The Black Eyed Peas, care va mixa până la ivirea zorilor. La People Caffe intrați mai repede în atmosfera sărbătorilor, cu Pre Christmas Party with Fely, Horea şi Florin, iar în Setup Venue e NU NO3: cu Padre, Tudor, punct şi Future DK. În Le Cinema e Come Together, în Daf Club Giroc este Hollywood Night, iar Fratelli merge pe aceeași rețetă ca și cu o seară înainte. Implant pentru Refuz cântă în Daos, pe când în Scottish Pub e Special Saturday Party.

Share
Published by
Gabriel Hort

Recent Posts

Dumbrăviţa pierde pe teren propriu cu CSM Slatina, după un meci cu şase goluri, toate în repriza secundă

Singura echipă din Timiş din eşalonul secund al fotbalului românesc, CSC Dumbrăviţa, nu a reuşit,…

14 ore ago

Cel mai probabil Cosmin Tabără va prelua din nou conducerea PNL Timişoara, după plecarea lui Cristian Buşoi

În urma “transferului” lui Cristian Buşoi pe lista Camerei Deputaţilor a PNL Dolj, funcţia de…

15 ore ago

Incursiune în istoria învăţământului timişorean. Gala aniversară ELITh – 100 de ani de excelență, inovație și impact global la Universitatea Politehnica/Foto

Universitatea Politehnica Timișoara a sărbătorit, vineri 27 septembrie, Gala aniversară ELITh – un moment unic…

15 ore ago

Cei mai buni meșteșugari vin la Timișoara, la Muzeul Satului Bănățean, la Târgul Meșterilor Populari

Meșteșugari autentici vin, săptămâna viitoare, la Timișoara pentru a participa la o nouă ediție, cea…

15 ore ago

Deținuții de la Popa Șapcă încep școala. Aproape 100 de persoane vor face carte

Marți, 1 octombrie, la Penitenciarul Timișoara începe un nu an școlar pentru 96 de deținuți.…

15 ore ago

Festivalul Ceaunelor se mută duminică la Giarmata Vii

Duminică, 29 septembrie de la ora 14, la Giarmata Vii va avea loc a doua…

16 ore ago