Arhiva pentru eticheta: decembrie

Pasajul Popa Sapca ar putea fi deschis curand pe 6 benzi. Robu: Realist, cam pe la jumatate lui decembrie

Pasajul Popa Sapca ar putea fi deschis curand pe 6 benzi. Robu: Realist, cam pe la jumatate lui decembrie

Lucrările la Pasajul Popa Șapcă sunt în linie dreaptă și, dacă vremea nu va fi excesiv de rea, de la 1 decembrie s-ar putea circula fără restricții și în această zonă. Totuși, spune primarul Nicolae Robu, termenul realist ar fi, mai degrabă, jumătatea lunii decembrie.

revolutie 1989

Program special la 27 de ani de la Revolutia din Decembrie 1989

Primăria Timişoara a pregătit, alături de asociaţiile de revolutionari, un program special dedicat marcării a 27 de ani de la Revoluţia Română. Acesta începe joi, 15 decembrie, și continuă până la începutul săptămânii viitoare. Nu vor lipsi un plen al CL Timișoara, programat pe 17 decembrie, zi care este, ca de obicei, una de doliu.

Edvin Marton vine din nou la Timisoara! Magie pe o vioara de 7 milioane de dolari

Faimosul Edvin Marton vine din nou la Timișoara, după patru ani de la concertul anterior. Timp de o oră și jumătate, Marton și ceilalți trei artiști care îl vor însoți îi vor transporta pe spectatori într-o lume magică, în care muzica clasică se va împleti perfect cu rockul și nu numai.

RAR, deschis pe 24 si 31 decembrie

Registrul Auto Român va avea program normal de lucru, în toate reprezentanțele sale din București și din țară, pe 24 și 31 decembrie. „Din respect pentru clienții săi, Registrul Auto Român va presta toate activitățile clienților care au programări pe 24 și 31 decembrie. În 2015, Registrul Auto Român își va relua activitatea pe 5

In decembrie, timisorenii vor primi cadou transport in comun gratuit

Timișorenii ar putea beneficia de gratuitate totală pe mijloacele de transport în comun în această iarnă. Proiectul ar fi urmat să intre pe ordinea de zi a plenului de vineri, dar acesta a fost amânat. Primarul Nicolae Robu nu renunță însă la idee, care ar însemna și creșterea subvenției lunare către RATT cu peste trei milioane de lei.

Program de distractie

Primul weekend de decembrie le aduce petrecăreților timișoreni o ofertă destul de consistentă în materie de tentații. Poate că nu sunt atât de multe nume mari care vin în aceste zile în cluburi, dar, cu siguranță, dacă vreți să vă distrați, aveți de unde alege.

Top