Categories: Timp liber

La Belvedere, gustul bun e un lux la indemana tuturor

Prea des se spune că rafinamentul e un lux, că delicatesele sunt scumpe, că a trăi frumos e sinonim cu a trăi scump și că toate acestea sunt apanajul vieţii celor cu bani mulţi. Păreri opace, care se înalţă ca un zid între noi şi dorinţele, deliciile, bucuriile care ne pot face viaţa mai îmbietoare. Belvedere Restaurant este pregătit să demoleze cu savuroase argumente toate aceste prejudecăţi, într-o pledoarie irezistibilă pentru civilizaţie, comesenie citadină şi urban gastronomy.

În spaţiul elegant de la mezaninul Hotelului Timişoara, plăcerea de a privi pe fereastră cum se împrimăvărează Piaţa Operei, savurând o veselă tartă de mere şi caramel, costă 8 lei. O pauză reconfortantă de la ritmul alert al unei zile, decizia bună de a vă reîncărca bateriile cu o pitorească Salată Shopska sau cu o Salată Snejanka vă costă doar 13 lei. Vegetarienilor le sunt, încă în deschiderea apetitului, la îndemână multe delicii şi răsfăţuri, de la Ragu de linte (doar 6 lei), la Tabouleh (10 lei), de la crochetele armeneşti (12 lei) la Risotto oriental (6 lei) sau ghiveciul grădinăresc (10 lei). Dacă vegetarianismul nu vă este pe plac, vă puteţi delecta, în orice zi, cu o supă de fazan (14 lei), o porţie sănătoasă de Roast beef cu sos de hrean (19 lei) sau cu Pui cu curry şi lapte de cocos (21 de lei). Joaca fructelor proaspete în valul alb de iaurt, numită Aleasca, merită din plin cei 13 lei, iar o declaraţie romantică şi pasională făcută sufletului pereche are în Delice au chocolat un aliat preţios, la doar 9 lei.
Belvedere Restaurant aduce cu sine, atunci când meseanul îi deschide porțile, cea mai relaxantă atmosferă, prietenoasă cu bugetul, locul perfect atât pentru o masă de afaceri, un prânz cu prietenii, cât și pentru o gustare cu colegele preferate sau un ceas de explorare a gastronomiei exotice. Chef Asen Asenov a pus la cale gusturi noi, meniuri de sezon, pline de prospeţime şi imaginaţie, atente la siluetă şi gata să surprindă plăcut cele mai exigente gusturi. Prețurile sunt adesea mai mici decât nota de plată a detestabilei maniere fast-food, a nesănătoaselor obiceiuri culinare din localuri derizorii cu pretenţii de monopol.
Iar pentru cei dedaţi plăcerii absolute a gustului, Belvedere Restaurant va pregăti din nou Cina Gourmet, evenimentul bucurându-se, la debut, de un deosebit succes.

Share
Published by
Georgeta P.

Recent Posts

Riscurile geopolitice analizate într-un seminar științific la Universitatea “Aurel Vlaicu” din Arad

Institutul de Studii Geopolitice al Universității “Aurel Vlaicu” din Arad a găzduit vineri, 5 decembrie,…

12 ore ago

Au lovit și au fugit! Acum, trei tâlhari tineri își așteaptă pedeapsa

Și-au riscat viitorul pentru ceva produse dintr-un magazin. Pentru asta au dat și cu pumnul,…

15 ore ago

Un vârstnic a sfârșit vineri între liniile de tramvai

Vineri, 5 decembrie, aproape de ora 11, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul…

17 ore ago

Cadou pentru Sorin Grindeanu. Moţiune de cenzură a “suveraniştilor” împotriva “progresiştilor”

Moţiunea de cenzură „România nu este de vânzare – fără progresişti la guvernare”, prin care…

17 ore ago

Moment istoric: UPT a cumpărat Casa Muhle pe care o va transforma într-o clădire importantă pentru oraș

Universitatea Politehnica Timișoara a cumpărat Casa Mühle, o clădire de o importantă valoare emoțională și…

18 ore ago

Sâmbătă puteţi descoperi “Timișoara interbelică” într-un nou tur ghidat

Sâmbătă, de la ora 14.00, va avea loc un nou tur din seria “Descoperă-ți orașul!”,…

18 ore ago