Categories: Timp liber

La Belvedere, gustul bun e un lux la indemana tuturor

Prea des se spune că rafinamentul e un lux, că delicatesele sunt scumpe, că a trăi frumos e sinonim cu a trăi scump și că toate acestea sunt apanajul vieţii celor cu bani mulţi. Păreri opace, care se înalţă ca un zid între noi şi dorinţele, deliciile, bucuriile care ne pot face viaţa mai îmbietoare. Belvedere Restaurant este pregătit să demoleze cu savuroase argumente toate aceste prejudecăţi, într-o pledoarie irezistibilă pentru civilizaţie, comesenie citadină şi urban gastronomy.

În spaţiul elegant de la mezaninul Hotelului Timişoara, plăcerea de a privi pe fereastră cum se împrimăvărează Piaţa Operei, savurând o veselă tartă de mere şi caramel, costă 8 lei. O pauză reconfortantă de la ritmul alert al unei zile, decizia bună de a vă reîncărca bateriile cu o pitorească Salată Shopska sau cu o Salată Snejanka vă costă doar 13 lei. Vegetarienilor le sunt, încă în deschiderea apetitului, la îndemână multe delicii şi răsfăţuri, de la Ragu de linte (doar 6 lei), la Tabouleh (10 lei), de la crochetele armeneşti (12 lei) la Risotto oriental (6 lei) sau ghiveciul grădinăresc (10 lei). Dacă vegetarianismul nu vă este pe plac, vă puteţi delecta, în orice zi, cu o supă de fazan (14 lei), o porţie sănătoasă de Roast beef cu sos de hrean (19 lei) sau cu Pui cu curry şi lapte de cocos (21 de lei). Joaca fructelor proaspete în valul alb de iaurt, numită Aleasca, merită din plin cei 13 lei, iar o declaraţie romantică şi pasională făcută sufletului pereche are în Delice au chocolat un aliat preţios, la doar 9 lei.
Belvedere Restaurant aduce cu sine, atunci când meseanul îi deschide porțile, cea mai relaxantă atmosferă, prietenoasă cu bugetul, locul perfect atât pentru o masă de afaceri, un prânz cu prietenii, cât și pentru o gustare cu colegele preferate sau un ceas de explorare a gastronomiei exotice. Chef Asen Asenov a pus la cale gusturi noi, meniuri de sezon, pline de prospeţime şi imaginaţie, atente la siluetă şi gata să surprindă plăcut cele mai exigente gusturi. Prețurile sunt adesea mai mici decât nota de plată a detestabilei maniere fast-food, a nesănătoaselor obiceiuri culinare din localuri derizorii cu pretenţii de monopol.
Iar pentru cei dedaţi plăcerii absolute a gustului, Belvedere Restaurant va pregăti din nou Cina Gourmet, evenimentul bucurându-se, la debut, de un deosebit succes.

[nggallery id=1135]

Share
Published by
Georgeta P.

Recent Posts

Un sfert din lucrările la noul Centru Școlar pentru Educație Incluzivă Dumitru Ciumăgeanu au fost realizate/VIDEO

Cu finanțare din PNRR, Consiliul Județean Timiș ridică la Giroc un nou sediu, modern, pentru…

5 minute ago

Primăria Timișoara caută depanatori și specialiști pentru întreținerea rețelei de date și voce, pentru 1,8 milioane de lei

Municipalitatea timișoreană caută o firmă de specialitate care să se ocupe de rețeaua de date…

21 de minute ago

A bătut un copil de 15 ani pentru lanțul de la gât! Acum își așteaptă pedeapsa

Tâlhărie în a doua zi de Crăciun! Polițiștii Biroului de Investigații Criminale au reținut un…

2 ore ago

Cum arată lucrul la tunelurile de pe Margina – Holdea. Secretar de stat la Ministerul Transporturilor, în vizită pe șantier/VIDEO

Irinel Scrioșteanu, secretar de stat în Ministerul Transporturilor, a vizitat șantierul tronsonului de autostradă dintre…

3 ore ago

Cum va fi vremea în ultimul weekend din 2025

După ce luna decembrie a fost mult mai caldă ca de obicei, cel puțin până…

5 ore ago

2025: anul în care improvizația s-a terminat

Lecții economice și politice dintr-un an ratat 2025 nu a fost anul crizelor spectaculoase. A…

7 ore ago