Arhiva pentru eticheta: hotel timisoara

Noi tratamente în terapia cancerului – dezbatere la Timișoara. Sute de specialiști în oncologie și radioterapie participă la eveniment

Noi tratamente în terapia cancerului – dezbatere la Timișoara. Sute de specialiști în oncologie și radioterapie participă la eveniment

Despre cancer și metodele noi de tratament se va vorbi la conferința organizată la Timișoara de Asociația OncoHelp. Aproximativ 400 de medici oncologi, radioterapeuți, hematologi vor fi prezenți la conferința „Imunoterapia cancerului”. Conferința se desfășoară în intervalul 20 – 23 februarie, iar la eveniment participă 66 de speakeri. Sunt aproape 400 de participanți, medici specialiști,

Dezbatere despre ultimele tendințe în reumatologie, la Timișoara

După 20 de ani, la Timișoara se va organiza un congres de reumatologie. Specialiști din toată țara sunt prezenți în urbea de pe Bega pentru a dezbate probleme importante din acest domeniu. La simpozionul de reumatologie care are loc vineri, 24 mai și sămbătă, 25 mai, participă 150 de reumatologi din întreaga țară. Congresul are

Timfloralis: pe ce scutura bugetul local 300.000 lei! Chiar si pe servicii turistice a la fratii Cristescu

Cazare la hotelul fraților Cristescu, bani pentru servicii de pază, servicii artistice prestate de o firmă aparent inexistentă – sunt doar o parte din „ingredientele” aflate pe nota de plată a celei de-a doua ediții a Festivalului Timfloralis. Organizator: aceeași Casă de Cultură, care a cerut – și primit – de la bugetul local suma de 300.000 lei…

Fratii Cristescu pot extinde Hotel Timisoara! In trei ani parcarea dispare

Frații Emil și Marius Cristescu au liber din partea consiliului local pentru extinderea Hotelului Timișoara. Cu patru abțineri, PUZ-ul a trecut lejer de plen, astfel că oamenii de afaceri pot decide oricând să deschidă șantierul la finalul căruia va fi desființată actuala parcare a hotelului și va fi construit un nou corp de clădire.

Fratii Cristescu se extind! Cladire noua si parcare subterana, la Hotel Timisoara

Frații Cristescu au planuri mari: vor să desființeze parcarea din fața Hotelului Timișoara și să construiască încă un corp de clădire, care ar urma să aibă o parcare subterană cu două niveluri. Anunțul privind PUZ-ul referitor la această investiție a apărut, luni, pe site-ul primăriei.

Popa’s, pe urmele Patriarhului Daniel!

Al doilea titlu de cetățean de onoare al județului va fi decernat, cel mai probabil, faimosului caricaturist Ștefan Popa Popa’s. Propus deja o dată în plenul din ianuarie, de un social-democrat, artistul a fost menționat și miercuri, de această dată de doi liberali. Unul dintre ei a cerut ca festivitatea să nu se mai țină la… Hotel Timișoara!

Preafericitul Daniel a devenit primul cetatean de onoare al Timisului! La Hotel Timisoara / FOTO

Aprobat în unanimitate în plenul CJ, titlul de cetățean de onoare al Timișului era să fie înmânat, duminică după-amiază, Patriarhului Daniel în mare secret. Asta, pentru că, în viziunea reprezentanților BOR, numai televiziunea lor s-ar putea califica pentru o astfel de „exclusivitate”!

George Didila, personajul cheie din „dosarul Bojin”: un rom cazat la Hotel Timisoara

Titu Bojin, președintele CJ și al PSD Timiș, a fost săltat de procurorii DNA într-un dosar privind posibile fapte de corupție. În același dosar sunt implicați 17 primari din Timiș și mai mulți șefi de instituții deconcentrate. Acuzațiile sunt grave: luare de mită, trafic de influență și abuz în serviciu.

De Ziua Copilului, Stoia si familia Ciuhandu au negociat noua majoritate din CL! La Hotel Timisoara! / FOTO

Negocierile privind formarea unei noi majorităţi în consiliul local s-au finalizat în biroul președintelui CJ Timiș, Titu Bojin, dar au început în holul… Hotelului Timișoara! La ele nu au participat nici Bogdan Herzog, considerat viitorul viceprimar, şi nici Flavius Boncea. Cei doi consilieri țărăniști au avut însă reprezentanți de seamă la discuțiile cu viceprimarul Traian Stoia.

Tare ca granitul: USL Timis nu se va sparge niciodata

A trecut și cea mai gravă criză din USL. Două treimi din alegătorii români răsuflă ușurate în așteptarea următoarei crize, care, ca-n orice bătrânețe, devine din ce în ce mai gravă și cronică. Nu știu cum să zic, dar parcă s-a întors lumea cu fundu-n sus dacă cele mai tari platforme de critică anti-PSD în anul 2013 sunt televiziunile lui Dan Voiculescu și discursurile lui Sorin Roșca Stănescu.

Terasa Hotel Timisoara, spatiu urban sic

Pe mesele luminate în culorile fericirii vă aşteaptă o colecţie de cocteiluri create special pentru vara 2012. Sunt cele mai noi trenduri, cu zâmbete dulci de fructe proaspete ori şampanie, clasice sau signature’s house, mocktails, smoothies, spumă de mascarpone cu căpşuni, gusturi şi arome în stare să măgulească exigenţele celor mai rafinaţi adepţi ai noului hedonism citadin.

La Belvedere, gustul bun e un lux la indemana tuturor

Prea des se spune că rafinamentul e un lux, că delicatesele sunt scumpe, că a trăi frumos e sinonim cu a trăi scump și că toate acestea sunt apanajul vieţii celor cu bani mulţi. Păreri opace, care se înalţă ca un zid între noi şi dorinţele, deliciile, bucuriile care ne pot face viaţa mai îmbietoare. Belvedere Restaurant este pregătit să demoleze cu savuroase argumente toate aceste prejudecăţi, într-o pledoarie irezistibilă pentru civilizaţie, comesenie citadină şi urban gastronomy.

Belvedere de Primavara sau… ce vor femeile / FOTO

Primăvara vine la Restaurantul Belvedere colorată și sănătoasă, atentă la siluetă și cu arome sofisticate. Ruccola stă lângă roșiile cherry, fructele de mare se scaldă în terină, foietajul cu spanac completează un piept de curcan, pe lângă sosul hollandaise cu sparanghel. Deliciile nu se termină aici, orezul basmati e aromat cu șofran galben, iar la desert, maestrul Asen Asenov propune Aleasca. Sau profiterol. Oricare merge de minune cu un pahar de spumant alb sau roșu.

Top