Categories: Timp liber

Cum petrec vedetele locale sarbatorile pascale / FOTO

Cei care încălzesc viaţa mondenă timişoreana îsi petrec Paştele ori în familie, ori pe scenă, iar majoritatea dintre ei îşi lasă părinţii să gătească bunătaţile tradiţionale.

Malenna spre exemplu, va petrece alături de părinţi, la sat în Vlădeşti, iar noaptea de Înviere la bisericuţa satului din vârful dealului, după care se va întâni cu prietenii din copilarie la o pensiune din Rucăr. În ceea ce privește bucătăritul, va găti o supă sârbească din Banat, care spune ea va fi principala atracţie din Vlădeşti, însă de pe masă nu va lipsi friptura de miel, pasca şi drobul. Kamelia şi George Hora îşi vor petrece sărbătorile în sânul familiei, iar duminică vor susţine un concert în Petroşani. Kamelia spune că nu găteşte, însă o va ajuta pe mama ei, care găteşte extraordinar.
Silviu Paşca va fi departe de familie în această perioadă. El se va afla în cantonamentul emisiunii „Românii au talent”. El va avea nevoie de voturile voastre, pe 20 aprilie, când va intra în semifinala concursului.
Bianca Jurcă va petrece la Dunare, alături de iubitul ei, Cătalin Cazacu, dar şi de familie. Ea îşi va pune în valoare calităţiile de gospodină şi va găti friptură de miel, sarmale, drob şi va vopsi şi ouă.
Fely va face Paştele împreună cu familia, la Sebeş, în judeţul Alba. O va lăsa pe mama ei să-i gătească, pentru că e o adevarată maestră în domeniu.
Aimi e o rasfățată şi se va bucura şi ea de bucatele preparate de mama ei. Va petrece în oraşul natal, la Deva, iar în noaptea de Înviere va merge la biserică. Sărbătorile sunt tot timpul frumoase acasă, spune artista şi se bucură să se întâlnească cu prietenii după mai bine de 5 luni, timp în care a tot fost plecată în turnee.
Fotomodelul international, Andrei Andrei, a petrecut Paştele, el fiind catolic, însă o sa mai petreacă încă o dată alături de iubită şi de prietenii români din New York, acolo unde se află in acest moment cu jobul.

Share
Published by
Gabriel Hort

Recent Posts

Sonique va cânta la Timișoara de Ziua Europei

Timișoara va avea un program plin, joi 9 mai, cu ocazia Zilei Europei. Casa de…

2 ore ago

Alin Nica, lansat oficial în lupta pentru șefia Consiliului Județean Timiș

Sâmbătă, Alin Nica a beneficiat, la rândul său, de o lansare oficială a candidaturii la…

3 ore ago

Dumbrăviţa mai pierde o şansă de salvare, după eşecul cu Metaloglobus şi mai are doar 3 puncte avans

Suspansul se menţine în lupta pentru salvarea de la retrogradare în Grupa A din play-out-ul…

8 ore ago

Dinamo, rămâne un coşmar pentru orice echipă din Timişoara. Înfrângere în faţa rivalului la rugby

SCM USV Timişoara a pierdut astăzi, în cadrul etapei a III-a a Ligii naţionale de…

9 ore ago

După Paşte încep lucrările la extindere a grădiniţei din Ghiroda

În curând vor demara lucrările pentru extinderea grădiniței din Ghiroda, pentru ca la toamnă aceasta…

9 ore ago

Balul Conacului Mocioni, la Muzeul de Artă. Partea culturală a proiectului a fost un real succes

Vineri, la Muzeul Național de Artă Timișoara a avut loc Balul Conacului Mocioni. Din păcate,…

10 ore ago