Arhiva pentru eticheta: fely

Iulius Town - inaugurare

Marea inaugurarea a Iulius Town se face cu trei zile de sărbătoare sub sloganul Luminăm #TimișoaraÎmpreună

Marea inaugurarea a Iulius Town se face cu trei zile de sărbătoare sub sloganul Luminăm #TimișoaraÎmpreună

Finalul lunii august şi începutul lui septembrie aduce la Timişoara inaugurarea Iulius Town. Ocazie cu care „oraşul din oraş”, va fi sărbătorit timp de trei zile, cu evenimente speciale, care includ o intrare în Cartea Recordurilor, concerte Smiley și Fely, în timp ce Gașca Zurli va da tonul distracției pentru copii. Nu vor lipsi arta stradală, zboruri cu un balon cu aer cald şi multe alte surprize.

„O sansa la viata” pentru Ion Constantin

Ion Constantin are 20 de ani și ar fi trebuit să aibă o viață fără griji. Soarta a decis însă altfel, astfel că tânărul se luptă acum să trăiască. Are de învins un dușman de temut: osteosarcomul femural. Pentru a-l putea învinge are nevoie de 70.000 de euro, bani de care familia sa nu dispune. Dacă vreți să-l ajutați, concertul de vineri seară este ocazia perfectă.

Petrecere ca-ntre prieteni, la Amigos / FOTO

O seară şi o noapte incredibilă alături de Silviu Paşca, de asta au avut parte cei care au ales seara de sâmbătă să o petreaca în Amigos Karaoke & Club. Sub sloganul Be a star for the night, semifinalistul emisiunii Românii au Talent, a cântat alături de prieteni şi s-a distrat de minune.

Fely, Horea si Florin s-au intors in Eve Fashion Lounge / FOTO

Fely, Horea și Florin au înfruntat ninsoarea de afară și au susținut, vineri seară, un concert impecabil, în deschiderea lunii februarie de la Eve Fashion Lounge. La fel de curajoși au fost și cei care au vrut s-o asculte pe talentata artistă, care adună de fiecare dată un public numeros la concertele sale.

Cafe Colt revine / FOTO

După mai bine de un an, Café Colț se redeschide. Vineri noaptea, noii acționari ai localului au dat o petrecere cu tematică retro, pentru prieteni, ca să sărbătorească terminarea lucrărilor. Cei care s-au ocupat de întreținerea atmosferei au fost Fely, Horea și Florin, care nu s-au dezmințit nici de această dată.

La multi ani, Fely, Horea si Florin! / FOTO

“Happy 1 Year for Number 1 Band” – așa s-a intitulat concertul aniversar susținut, sâmbătă seară, de Fely, Horea și Florin în People Caffe. Primitoarea cafenea timișoreană a fost plină până la refuz de prietenii și de iubitorii trupei care a sărbătorit un an de existență. Interpretarea impecabila și vocea pătrunzătoare a lui Fely i-au făcut pe cei mai sensibili să scape o lacrimă… de fericire.

Top