Categories: Poli Timisoara

Iancu ii face praf pe Orza si Ciuhandu

Nicio zi fără emiterea unui comunicat de presă! Acesta pare să fie sloganul după care se ghidează Marian Iancu în ultima vreme. La fel ca politicienii, Iancu a intrat în campania electorală şi face ce ştie cel mai bine: denigrează.

În ultimul comunicat de presă publicat pe site-ul oficial al clubului, Marian Iancu îi urechează pe Gheorghe Ciuhandu şi Adrian Orza, pe care îi acuză că şi-au construit imaginea pe spatele clubului. Iancu susține că edilii sunt vinovați de situaţia extrem de gravă în care se află clubul. El „uită” însă să menţioneze că echipa a retrogradat din cauza lui, nu din pricina vreunui politician local sau judeţean.

Redăm comunicatul integral, publicat pe www.politimisoara.com:
„Minciuna și dezinformarea trebuie să înceteze! Este prea mult, ele au atins cote de nebănuit. Poli nu a cerșit niciodată bunavoință, nu a stat cu mâna întinsă și nu s-a comportat niciodată sub demnitatea ei. Cu atât mai mult, eu!

Domnule Orza, continuând să comentați politic asocierea Consiliului Local cu Poli, inducând prin neadevăr ideea bunului samaritean, care din dragoste și respect a sărit în ajutorul clubului, m-ați obligat să fac publice contractul de asociere și anexa care îl completează. Când a apărut pe stadion bannerul cu „Țigan cerșetor” am rezistat tentației de a replica. Dar a sosit momentul adevărului. Suporterii alb-violeți trebuie să cunoască raportul plată contra obligații.

Așa-zisa dărnicie a cuplului Orza-Ciuhandu a avut o față ascunsă. Când au gândit contractul, au pus atâtea condiții, pe care Poli le-a acceptat, încât erau siguri că nu le vom acoperi. Clauza de rezoluțiune de drept impusă avea darul să-i absolve de așa-zisa susținere, iar vina avea să cadă în sarcina exclusivă a clubului. Ei, bine, nu s-a întâmplat asa. Am îndeplinit toate obligațiile asumate, am trecut cu brio toate controalele din partea celor abilitați prin contract și lege, am făcut performanță sportivă, atât la seniori, cât și la juniori, am fost în Europa etc.

Pentru că toate acestea s-au întâmplat împotriva estimării cuplului Orza-Ciuhandu, aceștia au hotărât, la expirarea contractului, să nu îl mai prelungească. Ceea ce era de demonstrat…

Domnilor, dragostea și respectul nu se condiționează! Se dau gratis sau nu se dau. Dar atunci când conduceți o comunitate aveți obligația să o faceți. Realitatea palpabilă este că împreună, dle Orza și dle Ciuhandu nu știți să faceți oamenii fericiți. Nu știți să hrăniți orgoliul din sufletele a zeci de mii de suporteri alb-violeți. Vă spun asta pentru că ați avut tot timpul din lume să o faceți și s-a dovedit contrariul.

Ați avut grijă să distrugeți o construcție bine fundamentată și asta doar pentru că nu v-ați dorit-o. Ipocriți și răutăcioși, ați arătat cu degetul spre mine, fără să vă gândiți că răul cel mare îl faceți clubului. Îi las pe suporteri să citească mai jos și să descopere câte obligații reveneau lui Poli, asumate și realizate în totalitate.

Performanță, reclamă, facilități și investiții, toate acestea reprezintă muncă și responsabilitate, ceea ce trebuie să facă un club pentru a exista. În niciun caz să cerșească milă, așa cum lasă să se înțeleagă dnii Orza si Ciuhandu. În analiza actelor prezentate mai jos, vă rugăm să analizați în special articolele 5, respectiv 10 din contractul de asociere, cât și articolele 1, 3, 4, respectiv 9 din actul adițional nr.2.”

Cele două acte pot fi văzute aici și aici.

Share
Published by
Sabin Cara

Recent Posts

Sonique va cânta la Timișoara de Ziua Europei

Timișoara va avea un program plin, joi 9 mai, cu ocazia Zilei Europei. Casa de…

5 ore ago

Alin Nica, lansat oficial în lupta pentru șefia Consiliului Județean Timiș

Sâmbătă, Alin Nica a beneficiat, la rândul său, de o lansare oficială a candidaturii la…

5 ore ago

Dumbrăviţa mai pierde o şansă de salvare, după eşecul cu Metaloglobus şi mai are doar 3 puncte avans

Suspansul se menţine în lupta pentru salvarea de la retrogradare în Grupa A din play-out-ul…

11 ore ago

Dinamo, rămâne un coşmar pentru orice echipă din Timişoara. Înfrângere în faţa rivalului la rugby

SCM USV Timişoara a pierdut astăzi, în cadrul etapei a III-a a Ligii naţionale de…

11 ore ago

După Paşte încep lucrările la extindere a grădiniţei din Ghiroda

În curând vor demara lucrările pentru extinderea grădiniței din Ghiroda, pentru ca la toamnă aceasta…

12 ore ago

Balul Conacului Mocioni, la Muzeul de Artă. Partea culturală a proiectului a fost un real succes

Vineri, la Muzeul Național de Artă Timișoara a avut loc Balul Conacului Mocioni. Din păcate,…

13 ore ago