Arhiva pentru eticheta: Orza

Consiliul Local Timișoara

Majorarea tarifelor Retim a fost blocată în Consiliul Local Timişoara. Scandalul tarifării pe volum se amplifică

Majorarea tarifelor Retim a fost blocată în Consiliul Local Timişoara. Scandalul tarifării pe volum se amplifică

Societatea Retim nu a primit luni destule voturi de la consiliul local pentru a putea majora tarifele aplicate pentru serviciile de salubrizare menajeră în Timişoara. Aleşii locali şi reprezentantul societăţii s-au încurcat în argumente şi lipsă de informaţii, iar până la urmă proiectul a picat. Ba economia circulară şi taxa aferentă, ba majorările de salariu

Pronosticuri pentru ACS Poli – Dinamo: optimism maxim in USL

Pe zi ce trece, tot mai multe lucruri par să-i despartă, dar există totuși o chestiune asupra căreia liderii PSD și PNL din Timiș sunt pe aceeași frecvență. Și anume, optimismul că ACS Poli va învinge vineri pe Dinamo în meciul inaugural al noului sezon fotbalistic de Liga 1.

Comedie in trei acte cu Robu, Horia, Orza si Stoia

O adevărată commedia dell’arte a avut loc la finalul săptămânii trecute la Timișoara. Protagoniști, personaje importante ale municipiului de pe Bega, cel cu n-șpe stele ce se pregătește cică să devină capitală culturală europeană. Unii ar spune c-a adus mai degrabă cu un film cu… deștepți, dar parcă tot mai apropiată a fost situația de o satiră în trei acte.

Maries, sarit din schema!

Biroul Permanent Judeţean al PD-L Timiş se întruneşte joi, de la ora 13. Liderul PD-L, Constantin Ostaficiuc, le va transmite colegilor rezultatul negocierilor de la Bucureşti cu partenerii din Alianţa România Dreaptă: PNŢCD şi Forţa Civică.

Gata, pica „Clanul”?

Le-am rezolvat și pe astea. Alegerile locale. Ignoranții puteau trece prin această lună de campanie fără să știe ce se întâmplă. „Cunoscătorii” pot spune, în sfârșit, că a fost o campanie decentă, pe principii, dar nespus de plictisitoare, fiind limpede că programele nu le citește mai nimeni. A fost o conjunctură cum n-a mai fost în Timișoara de la dispariția dinozaurilor și cum nu va mai fi până la desființarea PSD.

Tandemul Ciuhandu – Orza trage semnalul de alarma: „Se intorc mosierii!”

Cu mare, foarte mare responsabilitate pentru viitorul Timișoarei, viceprimarul-candidat Adrian Orza a făcut mari „dezvăluiri” vizavi de ceea ce-l împinge pe liberalul Nicolae Robu în lupta pentru Primăria Timișoara. Chiar așa, cum își permit unii să candideze la conducerea unei instituții care, în ultimii ani, era trecută în proprietatea „băieților deștepți” din interior! Dând dovadă

Orza, sustinut de o asociatie cu patru membri!

Uniunea pentru Timiş (PNŢCD+FDGR), care îl susţine pe Adrian Orza ca şi candidat la fotoliul de primar al Timişoarei încă de la începutul campaniei, a prezentat, cu mare tam-tam, susţinerea pe care o are din partea mai multor ONG. Majoritatea dintre acestea sunt însă asociaţii înfiinţate, recent cu un număr extrem de redus de membri.

Ultima magarie

În mai toate sondajele de opinie care tratează mulțumirile și dezamăgirile timișoreanului față de administrația Ciuhandu, subiectul modernizării parcurilor apare indiscutabil la capitolul plusuri. Dacă nu luăm în calcul raportul calitate preț și admitem că trebuie să le pice și lor câte ceva dacă vrem să ne facă și nouă vreo bucurie, păi atunci hai să recunoaștem că parcurile din Timișoara arată mai dichisite în ultimii ani, „perla coroanei” urmând să fie oferită festiv publicului chiar de către candidatul Adrian Orza, înainte de alegeri, sub numele de Parcul Copiilor.

Jean, Adi, Vali si Junie au incercat intoarcerea Ciuhandului

Vineri dimineața, la o zi după ce primarul Gheorghe Ciuhandu anunța că nu va mai candida pentru un nou mandat, un comando format din patru oameni bătea la ușa edilului. Careul era format din Ioan Cojocari, viitor fost secretar al primăriei, Aura Junie, încă șefa a vreo 200 de sinecuriști din instituție, consilierul PNȚCD Valentin Moldovan și viceprimarul Adrian Orza.

Top