Categories: SocialUltima ora

Nunta cu 700 de invitati, pentru fiica lui Marcel Vela / FOTO

Președintele PNL Caraș-Severin, primarul Caransebeșului, Marcel Vela, și-a măritat fata, iar nași au fost ministrul Daniel Chițoiu și soția. De la petrecere n-au lipsit președintele Senatului, Crin Antonescu, și soția sa, europarlamentarul Adina Vălean. Au fost peste 700 de invitați care au venit să le ureze „Casă de piatră” tinerilor însurăței.

Încă o nuntă fastuoasă pe agenda PNL Caraș-Severin, după evenimentul din septembrie, când Sorana Frunzăverde a avut în jur de 1.000 de invitați la petrecerea de la Timișoara. Marcel Vela, primarul de Caransebeș, și-a măritat și el fiica. Ginerele, Cristian Dragomir, este tot liberal, viceprimar în comuna Armeniş.

Cununia civilă a fost oficiată de socrul mic, iar cea religioasă, la Catedrala Episcopală, de un sobor de preoţi condus de PSS Lucian, episcopul Caransebeşului. Pentru unica sa fiică, Marcel Vela a comandat un covor din petale de trandafiri roșii, pe care a condus-o spre altar pe Andra. Nașii, ministrul Economiei, Daniel Chițoiu, și soția sa, au purtat lumânări decorate cu orhidee bordo, de mari dimensiuni. La finalul ceremoniei religioase, mirii au eliberat porumbei.

Printre invitați s-au numărat Mariana Câmpeanu, Ludovic Orban, Rareș Mănescu, Tudor Chiuariu, președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Sorin Frunzăverde, omul de afaceri Romeo Dunca, dar și numeroase alte oficialități și prieteni. Cel mai important invitat a fost însă președintele PNL, Crin Antonescu. Acesta a venit însoțit de fiica lui și de soția sa, Adina Vălean. Familia Antonescu a întârziat însă la eveniment și a fost așteptată în fața primăriei chiar de Marcel Vela. Președintele Senatului a fost supravegheat în permanență de gărzile de corp și a refuzat să discute cu presa.

Petrecerea s-a ținut la Hotel Imperial și s-a încheiat abia spre dimineață. Printre artiștii care au animat atmosfera s-au numărat Nicoleta Voica și Marcel Pavel, ale căror onorarii au fost de mii de euro. Singurul care a acceptat să facă declarații a fost nașul. „Le doresc mirilor să fie sănătoși și să facă copii frumoși”, a spus Daniel Chițoiu. El a profitat de ocazie și i-a transmis „La mulți ani” și președinteluI Traian Băsescu.

Share
Published by
Georgeta P.

Recent Posts

Ada Hausvater, directorul general al Teatrului Național din Timișoara, inclusă în Capital Top 100 Manageri, ediția 2024

Capital Top 100 Manageri reprezintă rezultatul analizei desfășurate la nivel național, privind rezultatele manageriale notabile și…

O oră ago

Vinerea Patimilor, zi de post negru

Vinerea Mare reprezintă pentru creștinii ortodocși ziua când a fost răstignit pe cruce Fiul lui…

2 ore ago

Seria cu Vâlcea începe în Vinerea Mare

Baschetbaliștii de la SCM Timişoara dispută cu începere de astăzi ultima serie din play-out. Ei…

2 ore ago

Disoluţia PNL. Studiu de caz: cum au fost abordate speţele Alin Nica şi Iulian Dumitrescu

Orice grup, organizaţie, societate funcţionează după nişte reguli. Aşa e în firea lucrurilor. Dacă e…

3 ore ago

Horticultura vă oferă cele mai colorate şi înmiresmate cadouri de Paşte/Foto

Pe lista de cumpărături şi cadouri de Paște nu trebuie să lipsească florile sau aranjamentele…

4 ore ago

Un şofer de taxi, principalul ajutor pentru traficanţii de migranţi, care au şi rănit doi poliţişti de frontieră

În cadrul cercetărilor privind persoanele implicate în activitatea de migrației ilegală din noaptea de 1…

16 ore ago