Categories: PoliticaUltima ora

Liviu Cocean a castigat alegerile de la TNL

Liviu Cocean a confirmat calculele hârtiei și și-a reconfirmat poziția de lider al TNL Timiș. Sâmbătă, el i-a luat fața lui Grigore Grigoroiu și a câștigat un nou mandat în fruntea liberalilor „mici”.

Contracandidatul său, Grigore Grigoroiu, a obținut numai 76 de voturi, în vreme ce fostul și actualul lider al tinerilor liberali a adunat 155 de voturi. Un vot a fost anulat. În total, au avut drept de vot pentru alegerile TNL Timiș 232 de persoane.

Liviu Cocean s-a bucurat de sprijinul vicepreședintelui CJ Timiș, Marian Vasile, iar adversarul sau politic, de cel al europarlamentarului Cristian Bușoi. Acesta a participat pentru ultima dată la alegerile organizației de tineret, deoarece în luna martie va împlini 35 de ani. În cele din urmă, el a putut vota, după ce și-a plătit cotizația pe luna ianuarie.

După numărarea voturilor a rezultat că toți membrii Biroului Politic Teritorial TNL Timiș provin din echipa lui Liviu Cocean. Este vorba despre Claudiu Chira, Cosmin Antonescu, Adrian Aldea, Patriciu Rușeț, Oana Dinulescu, Lavinia Lăudatu, Adrian Budur, Alexandru Munteanu și Dan Bara. Oana Dinulescu este surpriza acestor alegeri, după ce a obținut 197 de voturi! Membrii supleanți fac parte din echipa lui Grigore Grigoroiu. Echipa lui Liviu Cocean va sărbători, sâmbâtă seară, câștigarea alegerilor la Buziaș.

.

Share
Published by
Mihai Oancea

Recent Posts

Prefectul Mihai Ritivoiu îi răspunde lui Alin Nica, pe tema procesului cu CJT: ”Disperare fantastică? O fi, dar nu la mine”

La câteva ore de la declarațiile de presă ale lui Alin Nica, pe tema procesului…

10 ore ago

Dominic Fritz și Alin Nica și-au depus candidaturile la funcția de primar al Timișoarei și președinte al Consiliului Județean Timiș

Alianța Timișoara Unită, care îl susține pe Dominic Fritz la Primăria Timișoara, respectiv Alianța Dreapta…

11 ore ago

Dominic Fritz are carte nouă de rezidență permanentă în Timișoara

Dominic Fritz, primarul Timișoarei, a primit o carte de rezident din partea autorităților române și…

13 ore ago

Jurnal de campanie (8). Patologia minciunii. Robu minte de îngheaţă apele chiar şi atunci când minciuna e de prisos

Fostul primar Nicolae Robu minte cu o debordantă naturaleţe chiar şi atunci când minciuna este…

14 ore ago

Președintele CJT acuză “Prefectura PSD” că tergiversează procesul fondurilor bugetare de echilibrare, în scop politic

Alin Nica, președintele CJT, acuză Prefectura Timiș că tergiversează procesul în care a contestat modul…

16 ore ago