Categories: Poli Timisoara

Pila lui Mircea Sandu s-a accidentat din nou

Cel mai „pilos” fotbalist din lotul lui Poli este Mihai Gherasim, transferat la Timişoara de actuala conducere în vara anului trecut, în urma unor intervenţii venite pe filiera Federaţiei Române de Fotbal. Pilele federale nu l-au scutit, însă, pe tânărul portar din Bucureşti de accidentări.

După ce a suferit de tendinită toată iarna, Gherasim a fost lovit de un alt necaz când, după un meci pentru echipa a doua, în Campionatul Municipal, s-a ales cu o leziune la inghinali. Portarul şi-a făcut din nou bagajul şi a plecat, împreună cu tatăl său, Daniel Gherasim, spre Bucureşti. Daniel Gherasim este angajat al FRF, fostul goal-keeper al Stelei fiind responsabil cu pregătirea mai multor portari de la U17, U18 şi U19.

De când joacă la Poli, Mihai Gherasim a fost ţinut ca-n puf de actuala conducere, care a înţeles extrem de bine dedicaţia mai-marilor federali. Tânărul portar pune mare preţ pe şcoală, şi bine face. Dar ce ne facem cu el când are examene programate în timpul campionatului? Sau, mai explicit, ce face conducerea clubului? Îi dă permisiunea să susţină respectivele examene, chiar dacă Poli are programat un joc oficial. S-a întâmplat în turul campionatului, când Gherasim a dat o fugă până în Anglia pentru susţinerea unor examene, fără să ţină cont că echipa cu care se află sub contract are un joc oficial, în urma căruia ridică în fiecare lună în jur de 1.000 de euro, deci peste 10.000 de euro pe an.

De notorietate este şi cum a ajuns portarul bucureştean în cantonamentul din Turcia. Deşi oficialii clubului ştiau că Gherasim suferă din pricina unei tendinite, acesta a fost îmbarcat în avionul pentru Antalya, în loc să fie trimis un junior. Rezultatul? După câteva zile, Gherasim a fost trimis în Bucureşti pentru a se trata.

Este de urmărit ce se va întâmpla cu acest jucător căruia, la vară, îi expiră contractul cu Poli, în condiţiile în care la echipă a fost adus şi Eduard Pap, un portar de doar 18 ani, iar în pepiniera centrului de copii şi juniori mai sunt soluţii pentru acest post. Mai mult, Valentin Velcea îi mai are la dispoziţie şi pe Coca sau Kirev, oricând soluţii viabile pentru poarta lui Poli.

Share
Published by
Cosmin Bradu

Recent Posts

Cinci infracţiuni dintr-o lovitură! Recordul de nedorit al unui tânăr certat cu bunul simţ şi legea

Sâmbătă seara, polițiștii Biroului Rutier Timișoara au fost sesizati prin apel 112, în jurul orei…

14 ore ago

Lucrările la Centura Sud au depășit pragul de 80 la sută din total/Foto

Luna iulie ca termen pentru finalizarea lucrărilor la Centura Sud de ocolire a Timișoarei va…

18 ore ago

A fost demarată licitația pentru noul pod de la Tapia

Administrația județeană a lansat, în sfârșit, licitația pentru realizarea unui nou pod peste canalul existent…

18 ore ago

Se lucrează la reabilitarea și dublarea căii ferate dintre Lugoj și Timișoara

Lucrările la mult așteptata reabilitare a căii ferate dintre Caransebeș și Arad, care include și…

19 ore ago

Mutare surprinzătoare la Prefectura Timiş. Subprefectul Ovidiu Drăgănescu va fi schimbat cu Sorina Ciurlea, şefa femeilor PNL

Potrivit unor surse din PNL, Ovidiu Drăgănecu va fi demis din funcţia de subprefect, în…

19 ore ago

Ghiroda, victorie importantă la Filiaşi. Poli pierde acasă cu Bihorul

Liga 3 a ajuns la runda a 5-a din play-off şi play-out. Ghiroda continuă să…

20 de ore ago