Categories: Politica

Teodor Melescanu, la Timisoara: Exista viata si dupa SIE

Directorul Serviciului de Informații Externe, Teodor Meleșcanu, nu vrea să vorbească despre o eventuală candidatură la președinția României. Asta, deși, la începutul anului, spunea că și-ar putea asuma un astfel de demers, „în cazul în care va exista un interes”. având în vedere informaţiile acumulate în fruntea SIE.

Teodor Meleșcanu, șeful SIE, a participat, sâmbătă, la primul „congres de leadership politic”, organizat la Timișoara. La începutul anului, fostul membru al PNL spunea că ar fi interesat de o candidatură la președinție, având în vedere mai ales informațiile pe care le deține din postura de șef al „spionilor”. Acum, Meleșcanu n-a vrut să dea un răspuns clar. „Este o întrebare ipotetică şi în general, ca principiu, nu răspund la întrebările ipotetice. Asta-i una din temele pe care am şi avut probleme dup-aia să le gestionez mediatic…”, a declarat acesta. Totuși, Meleșcanu lasă o portiță. „Nu consider că prezenţa mea în fruntea acestui serviciu este eternă. E o paranteză în activitatea mea publică şi sunt convins că există viaţă, dacă vreţi, şi după ce nu voi mai fi director al Serviciului de Informaţii Externe. În momentul în care nu voi mai fi, voi analiza toate opţiunile. În rest, nu pot să vă spun nimic din poziţia pe care o am”, spune directorul SIE. Diplomat ca întotdeauna, acesta a ocolit și răspunsul la întrebarea dacă se gândește la o demisie până în septembrie. „Pentru moment n-am luat în calcul un asemenea lucru. Dar eu fac întotdeaua calculele pe zece ani, până în septembrie e mult prea scurt…”, a mai declarat Meleșcanu.

Share
Published by
Otilia Galescu

Recent Posts

Nicolae Robu își schimbă părul, dar năravul, ba!

Câteva contestații depuse de cetățeni de bine ai acestui municipiu arată negru pe alb că…

3 minute ago

Iulius Town deschis în a doua zi de Paște. Află programul special al magazinelor tale favorite!

Ca în fiecare an, de Paşte, Iulius Town are un orar special. Sărbătorile pascale sunt…

23 de minute ago

O nouă campanie trimestrială de colectare gratuită a deșeurilor VOLUMINOASE din Zona 1 Rural a județului Timiș – 2024

Compania RETIM împreună cu ADID Timiș anunță începerea unei noi campanii de colectare gratuită a…

54 de minute ago

Actuala administrație, nevoită să se vadă înfrântă, după ce nu mai deține majoritatea în plenul CLT

Fragilitatea unei majorități pierdute de actuala administrație a primăriei Timișoara s-a văzut, marți, la ședința…

13 ore ago

Zeci de persoane, cercetate penal pentru constituire de grup infracţional, trafic de droguri şi alte fapte grave

Ieri, 29 aprilie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Caraș-Severin, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T.-…

16 ore ago