Arhiva pentru eticheta: sie

Mutare suprinzătoare a lui Iohannis în plin război: PSD-istul Gabriel Vlase, propus pentru șefia SIE

Mutare suprinzătoare a lui Iohannis în plin război: PSD-istul Gabriel Vlase, propus pentru șefia SIE

Președintele Klaus Iohannis l-a nominalizat pentru funcția de director al Serviciului de Informații Externe pe Petru-Gabriel Vlase, vicepreședinte al Camerei Deputaților.

Haosul din ALDE Timis, gestionat de la București: Teodor Melescanu, presedinte interimar

Criza apărută în ALDE Timiș după demisia din funcția de președinte a senatorului Petru Ehegartner nu poate fi ținută sub control decât de la București. Cel puțin așa par să stea lucrurile, având în vedere că organizația județeană tocmai s-a ales cu un nou președinte interimar, fostul șef al SIE, Teodor Meleșcanu.

Cum lucreaza Basescu la bustul presedintelui Victor Viorel Ponta

Recunosc că mi-e din ce în ce mai greu să schițez amatoricește profilul psihologic al președintelui Traian Băsescu. A pornit ca politician de stânga, a trecut la partidul popular european ca să apere cauza Dreptei, iar acum face ce face să-i țină locul cald candidatului Stângii, Victor Ponta.

teodor melescanu

Teodor Melescanu, la Timisoara: Exista viata si dupa SIE

Directorul Serviciului de Informații Externe, Teodor Meleșcanu, nu vrea să vorbească despre o eventuală candidatură la președinția României. Asta, deși, la începutul anului, spunea că și-ar putea asuma un astfel de demers, „în cazul în care va exista un interes”. având în vedere informaţiile acumulate în fruntea SIE.

Top