Categories: Politicieni

Ciuhandu si Orza nu vad cu ochi buni alegerile din PNTCD Timisoara

Preşedintele interimar al PNŢCD Timişoara, Ciprian Mihok, a anunţat că alegerile pentru şefia organizaţiei municipale vor avea loc înainte de 25 mai. El candidează pentru o funcţie de deputat și vrea să fie preşedinte plin înainte de ziua votului. Gheorghe Ciuhandu și Adrian Orza, foști lideri ai partidului, nu sunt foarte încântați de aceste alegeri.

Ciprian Mihok îi invită să-şi depună candidaturile pe cei trei consilieri locali PNŢCD, Adrian Orza, Flavius Boncea şi Bogdan Herzog, şi îl aştepată la prezidiu pe fostul primar Gheorghe Ciuhandu. Fostul edil al Timişoarei nu spune din start că nu va participa la alegeri, dar se miră de graba cu care acestea sunt organizate. „Să organizeze ce vor. Habar nu am. Dacă voiau să mă implic, puteau să îmi spună, dar chiar nu ştiu nimic. Mai bine şi-ar vedea de campanie, dacă vrea să facă ceva. Cred că el (n.r. Ciprian Mihok) vrea o oarcare legitimitate. Putea să le facă mai devreme dacă doreşte. Mai bine le-ar face după alegerile europarlamentare, dar după, cred că va trebui să-şi dea demisia, după cum merge treaba. Eu sunt membru PNŢCD, îmi plătesc cotizaţia, dar nu am mai călcat pe acolo, că s-a vorbit despre mine în fel şi chip. Nu am mai vrut să am de-a face cu oameni care scot asemena vorbe. Dacă mă solicită, voi vorbi, voi analiza și voi vedea ce o să fac”, ne-a declarat fostul primar Gheorghe Ciuhandu. Consilierul local PNŢCD Adrian Orza, fost viceprimar, îşi pune întrebări despre sănătatea mintală a celor care fac aceste alegeri. „Ce organizaţie sănătoasă la cap face alegeri interne într-o campanie electorală? Sunt nişte oameni numiţi în funcţii care sunt preocupaţi mai mult de aceste funcţii decât de scopul partidului în sine. Eu particip la alegeri serioase, nu la mascarade regizate. E păcat că cea mai serioasă organizaţie PNŢCD din ţară a ajuns aşa”, ne-a spus Orza.

Share
Published by
Mihai Oancea

Recent Posts

Cinci infracţiuni dintr-o lovitură! Recordul de nedorit al unui tânăr certat cu bunul simţ şi legea

Sâmbătă seara, polițiștii Biroului Rutier Timișoara au fost sesizati prin apel 112, în jurul orei…

30 de minute ago

Lucrările la Centura Sud au depășit pragul de 80 la sută din total/Foto

Luna iulie ca termen pentru finalizarea lucrărilor la Centura Sud de ocolire a Timișoarei va…

5 ore ago

A fost demarată licitația pentru noul pod de la Tapia

Administrația județeană a lansat, în sfârșit, licitația pentru realizarea unui nou pod peste canalul existent…

5 ore ago

Se lucrează la reabilitarea și dublarea căii ferate dintre Lugoj și Timișoara

Lucrările la mult așteptata reabilitare a căii ferate dintre Caransebeș și Arad, care include și…

5 ore ago

Mutare surprinzătoare la Prefectura Timiş. Subprefectul Ovidiu Drăgănescu va fi schimbat cu Sorina Ciurlea, şefa femeilor PNL

Potrivit unor surse din PNL, Ovidiu Drăgănecu va fi demis din funcţia de subprefect, în…

6 ore ago

Ghiroda, victorie importantă la Filiaşi. Poli pierde acasă cu Bihorul

Liga 3 a ajuns la runda a 5-a din play-off şi play-out. Ghiroda continuă să…

7 ore ago