Arhiva pentru eticheta: pntcd timis

statul paralel

Moldovan explica de ce o sustine pe Udrea: „PNTCD nu poate sa ramana asa, pe langa”

Moldovan explica de ce o sustine pe Udrea: „PNTCD nu poate sa ramana asa, pe langa”

PNȚCD Timiș o va sprijini pe Elena Udrea, în campania pe care aceasta a pornit-o pentru a deveni președintele României. Valentin Moldovan, președintele filialei, explică de ce s-a făcut alianța cu Udrea: pentru că e de dreapta, iar țărăniștii nu pot să rămână „pe lângă”. Consilierul local Adrian Orza nu vrea nici măcar să vorbească despre acest subiect.

PNTCD Timis asteapta toamna, sa vada in ce parte merge

Alianța Creștin-Liberală, din care fac parte PNL și PDL, are ca scop declarat consolidarea forțelor de dreapta. În Timiș, la fel ca în toată țara, asta presupune și unele schimbări administrative, pentru care este nevoie de majorități. PNȚCD Timiș este un partid luat în considerare, dar mimic nu este clar încă.

Ciuhandu si Orza nu vad cu ochi buni alegerile din PNTCD Timisoara

Preşedintele interimar al PNŢCD Timişoara, Ciprian Mihok, a anunţat că alegerile pentru şefia organizaţiei municipale vor avea loc înainte de 25 mai. El candidează pentru o funcţie de deputat și vrea să fie preşedinte plin înainte de ziua votului. Gheorghe Ciuhandu și Adrian Orza, foști lideri ai partidului, nu sunt foarte încântați de aceste alegeri.

Amatorism la PNTCD: noii sefi nu stiu nici macar unde este sediul de partid

Noua conducere interimară a PNŢCD Timişoara, cu preşedintele Ciprian Mihok în frunte, şi-a dat măsura talentului printr-un act oficial incredibil. Este vorba despre un document la executorul judecătoresc Cristian Crăciun şi semnat de preşedintele Ciprian Mihok şi secretarul Ioan Bogdănel, care convoacă două persoane la o adresă greșită.

Moldovan ii cere lui Cojocari sa nu-si bage nasul in politica

Preşedintele PNŢCD Timiş, Valentin Moldovan, îi transmite lui Ioan Cojocari să-şi vadă de treburile administrative şi juridice, pentru că la politică alţii se pricep mai bine. Țărănistul s-a supărat după ce secretarul PMT a explicat că aleșii locali PNȚCD nu pot fi schimbați prea ușor.

Circ in PNTCD Timis: Marius Popovici ii cere demisia lui Vali Moldovan

Vicepreşedintele PNŢCD, Marius Popovici îi cere lui Valentin Moldovan, preşedintelui ţărăniştilor din Timiş, să-şi dea demisia. Ieşirea fostului vicepreşedinte de la CJ Timiş vine după ce Adrian Orza a fost înlăturat din fruntea organizaţiei Timişoara a PNŢCD. Popovici îl acuză pe Valentin Moldovan de abuz şi manipulare. În replică, liderul PNŢCD Timiş îi trasmite lui

Boncea si Herzog au primit cartonas galben de la Vali Moldovan

Soarta consilierilor locali PNŢCD, Flavius Boncea şi Bogdan Herzog este incertă. Valentin Moldovan, preşedintele PNŢCD Timiş, este nemulţumit de activitatea lor, arătându-le cartonaşul galben. Moldovan nu crede că aleşii locali ai PNŢCD fac opoziţie adevărată. El i-a convocat la discuţii cu prilejul Biroului Permanent Judeţean al PNŢCD Timiş din 30 septembrie.

Top