Arhiva pentru eticheta: ciprian mihok

Reevaluam, pentru ca nu suntem farisei, dar Robu nu comenteaza candidatii PNL

Reevaluam, pentru ca nu suntem farisei, dar Robu nu comenteaza candidatii PNL

Copreședintele PNL Timiș, Nicolae Robu, nu vrea să comenteze listele partidului pentru CL Timișoara și CJ, deși acestea au stârnit adevărate furtuni. Robu spune că nemulțumiții n-au motive, pentru că, dacă așa i-au apreciat colegii, n-are ce face. Dacă aceștia vor pleca însă din PNL, lucrurile s-ar putea schimba. Până una-alta, edilul va trebui să colaboreze acum cu un… „idiot”.

Incurcate-s caile politicii: Ciprian Mihok s-a inscris in PDL!

La începutul anului, Ciprian Mihok și Valentin Moldovan erau cele mai importante figuri ale PNȚCD Timiș, iar cei doi păreau că se înțeleg foarte bine. După alegerile de pe Colegiul III, lucrurile s-au schimbat însă, când unul a luat-o spre dreapta, celălalt spre stânga. Totul a culminat cu momentul în care Mihok a fost dat afară din partid. Nu a suspinat prea mult după foștii colegi și s-a înscris în PDL.

Inca un protocol pentru CL, semnat de PNL, PDL si PNTCD, aripa Mihok

Zis și făcut! Liderii municipali ai PNL, PDL și PNȚCD au semnat un protocol pentru colaborarea partidelor de dreapta în cadrul Consiliului Local Timișoara. Dacă această colaborare va produce și efecte rămâne însă de văzut, având în vedere că liderul PNȚCD Timiș, Valentin Moldovan, susține că acest protocol nu este, totuși, unul în acord cu statutul PNȚCD.

PNTCD Timis a ajuns partidul… bodyguarzilor

Lupta din PNŢCD Timiş a ajuns la apogeu după ce Valentin Moldovan, liderul judeţean al partidului, le-a interzis colegilor din organizaţia municipală să intre în sediu, apelând la o firmă de pază. Angajaţii de la securitate au avut o listă, iar luni seară accesul a fost permis doar pe bază de buletin de identitate.

Mihok vrea acum cu PDL, Ostaficiuc ii transmite sa mai astepte

Constantin Ostaficiuc, președintele PDL Timiș, susține că, în momentul de față, singurele partide care au ce căuta la masa tratativelor pentru unificarea dreptei sunt PNL și PDL. Celelalte formațiuni de dreapta, inclusiv țărăniștii, trebuie să aștepte până când PNL și PDL hotărăsc ce și cum.

PNTCD Timisoara vrea alianta cu PNL, dar nu vrea sa se asocieze cu PDL

Organizația municipală PNȚCD nu mai are răbdare să fie invitată la discuții cu partidele de dreapta, așa că a decis să ia problema în propriile mâini. Deși fac parte dintr-un partid care și-a pierdut din credibilitate, liderii PNȚCD Timișoara au pretenții și strâmbă din nas când aud de PDL. O dată certă pentru începerea negocierilor nu a fost stabilită însă.

Birou extraordinar PNTCD Timis, pentru excluderea lui Boncea si Herzog

Soarta consilierilor locali Bogdan Herzog şi Flavius Boncea va fi decisă într-o şedinţă extraordinară a Biroului de Conducere PNŢCD Timiş. Aceasta este programată pentru vineri, de la ora 8. Două ceasuri mai târziu, este convocată și ședința extraordinară a CL Timișoara, în urma căreia Herzog ar putea deveni viceprimar.

Suparare la unison printre candidati: alegerile pe Colegiul III Deputati, organizate mizerabil

Foarte probabil, la închiderea urnelor va exista o prezenţă mult mai mică la alegerile parţiale pentru Colegiul III Deputaţi Timişoara decât la cele europarlamentare pe acelaşi colegiu. Principalii favoriţi pentru un fotoliu de deputat sunt nemulţumiţi de organizarea alegerilor de la Timişoara.

Mihok cere socoteala lui Bojin si Robu pentru retrogradarea lui ACS Poli

Conducerea PNŢCD Timişoara cere public socoteală preşedintelui CJ Timiş, Titu Bojin, primarului Nicolae Robu şi consilierilor judeţeni şi locali care au aprobat cheltuirea a 2,5 milioane de euro pentru „un proiect fotbalistic ratat”, ACS Poli Timişoara. Apelul făcut în numele timişorenilor vine la câteva zile după ce echipa fanion a Banatului, susţinută din banii CLT şi CJT, a retrogradat în al doilea eşalon.

Mihok acuza Politia Locala de implicare in campania electorala a PNL

Preşedintele PNŢCD Timişoara, Ciprian Mihok, acuză Poliţia Locală că stă cu ochii ca pe butelie pe afişele electorale ale PNL. În tot acest timp, cuburile electorale ale PNŢCD, dar şi ale altor partide sunt distruse cu regularitate. Țărănistul susține că întreaga campanie PNL s-a bazat pe principii partinice nu tocmai ortodoxe.

Mihok, ales aproape in unanimitate presedinte la PNTCD Timisoara

Candidatul PNŢCD Timişoara la alegerile parţiale de pe Colegiul III Deputaţi, Ciprian Mihok, a câştigat fără probleme prima bătălie electorală. Mihok a fost votat de 152 de membri ţărănişti din cei 154 câţi şi-au exprimat votul sâmbătă, la alegerile din filială. El a fost singurul candidat pentru funcţia de preşedinte la PNŢCD Timişoara.

Ciprian Mihok si-a lansat manifestul pe tema medicamentelor gratuite si compensate

Candidatul PNCŢD pe Colegiul III Deputaţi Timişoara, farmacistul Ciprian Mihok, a lansat un manifest inedit pe tema listei medicamentelor compensate şi gratuite. Mihok consideră că actuala listă a medicamentelor care se înscriu în această categorie este o listă a ruşinii, incompetenţei şi birocraţiei faţă de pacient.

Ciuhandu si Orza nu vad cu ochi buni alegerile din PNTCD Timisoara

Preşedintele interimar al PNŢCD Timişoara, Ciprian Mihok, a anunţat că alegerile pentru şefia organizaţiei municipale vor avea loc înainte de 25 mai. El candidează pentru o funcţie de deputat și vrea să fie preşedinte plin înainte de ziua votului. Gheorghe Ciuhandu și Adrian Orza, foști lideri ai partidului, nu sunt foarte încântați de aceste alegeri.

Top