Categories: Politica

Mai oficial de atat nu se poate: Robu ii face loc lui Popoviciu intre „prietenii” de pe Facebook

Ca și cum nu s-ar fi făcut cu ou și cu oțet niciodată, relația dintre deputatul PDL Alin Popoviciu și primarul Nicolae Robu a intrat pe un nou făgaș. Mai mult decât atât, va fi marcată și… pe Facebook, după ce liberalul îi va face loc în lista de prieteni celui despre care spunea anul trecut că „este nebun”. Deși s-au acuzat reciproc în trecut și au lăsat clar de înțeles că nu se plac, acum că PNL și PDL lucrează la fuziune, Popoviciu și Robu îngroapă securea războiului.

Mai mulți democrat-liberali, printre care președintele PDL Timiș, Constantin Ostaficiuc, dar și deputatul Alin Popoviciu, au participat, joi seară, la o ședință la sediul PNL, pentru a se cunoaște mai bine cu noii „frați” de alianță. Dacă prezența lui Ostaficiuc nu mai este o noutate, pe unii i-ar putea surprinde cea a lui Popoviciu. Deputatul a avut, de-a lungul timpului, un dialog foarte colorat cu primarul Nicolae Robu, dar acum spune că acele vremuri au apus pentru totdeauna. Popoviciu lasă chiar să se înțeleagă că a fost… greșit informat când a spus, de exemplu, despre primarul Robu că „pe omul care nu gândeşte şi este dus de acasă trebuie să îl laşi în pace”.

A fost o ședință foarte OK, la care am avut o invitație de la liberali, dar până la urmă deja vorbim de același partid. Ne pregătim de alegeri, asta trebuie să facem. Trebuie să ne organizăm, să ne cunoaștem mai bine și să uităm ce a fost rău între noi. E foarte bine. Am lămurit lucrurile acum. Am avut o discuție constructivă cu Nicolae Robu de față cu toți colegii. Am dat mâna și ne-am lămurit ce aveam de lămurit. Sunt unul dintre susținătorii primarului Robu. Nu am de ce să fiu supărat și chiar am primit lămuriri legat de ceea ce se întâmplă în oraș. Când mergi în același partid cu primarul, ți se lămuresc lucrurile mult mai bine decât atunci când nu ești și primești informații eronate de la unul și de la altul”, ne-a declarat Alin Popoviciu. Și, pentru că „dacă nu e pe Facebook, nu există”, Robu și Popoviciu vor demonstra cât de mult se au la suflet și pe rețeaua de socializare. „Mi-a spus că îmi face loc ca să intru între prietenii dânsului pe Facebook. A zis că oricum are prea mulți, dar pentru mine poate să scoată unul ca să intru eu. Așa că… urmăriți Facebook-ul primarului Robu și o să mă găsiți și pe mine”, a conchis deputatul.

Share
Published by
Dariana Bratu

Recent Posts

Actuala administrație, nevoită să se vadă înfrântă, după ce nu mai deține majoritatea în plenul CLT

Fragilitatea unei majorități pierdute de actuala administrație a primăriei Timișoara s-a văzut, marți, la ședința…

3 ore ago

Zeci de persoane, cercetate penal pentru constituire de grup infracţional, trafic de droguri şi alte fapte grave

Ieri, 29 aprilie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Caraș-Severin, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T.-…

5 ore ago

Primăria Timișoara începe munca la noul adăpost pentru câini

În ședința extraordinară a Consiliului Local de astăzi, s-a aprobat Planul Urbanistic Zonal pentru construirea…

6 ore ago

Spectacol total în derby-ul campionatului. CFR învinge campioana şi şi-a asigurat meciul pentru aurul naţional

Marţi, de la o oră neconvenţională, 12, s-a disputat un meci important din cadrul play-off-ului…

7 ore ago

Uite cum să alegi un lampadar potrivit pentru orice cameră

Ai terminat de decorat casa. Ai ales vopseaua și covorul, ai așezat canapeaua și ai…

7 ore ago

Dominic Fritz anunţă lucrări pentru modernizarea zonei Badea Cârţan

Primarul Dominic Fritz a fost în Piaţa Badea Cârţan, anunţând că au fost demarate lucrări…

9 ore ago