Arhiva pentru eticheta: impacare

culita chis nicolae robu

Pact de neagresiune? Culiţă Chiş preia, în noua organigramă a primăriei, o funcţie de şef de serviciu

Pact de neagresiune? Culiţă Chiş preia, în noua organigramă a primăriei, o funcţie de şef de serviciu

În noua organigramă a Primăriei Timişoara, fostul director al Direcţiei Tehnice, Culiţă Chiş, va ocupa funcţia de şef al Serviciului Transport Feroviar, structură nou înfiinţată. Se pune astfel capăt unui război de anduranţă, condimentat inclusiv cu plângeri penale, între principalii şefi ai primăriei şi Culiţă Chiş. Executivul Primăriei şi fostul director al Direcţiei Tehnice, celebrul

Grindeanu „a plecat genunchiul” in fata lui Dragnea. Va merge in diplomatie?

Sorin Grindeanu s-a întors spășit la Liviu Dragnea, care l-a reprimit cu o atitudine „părintească”, după cum a mărturisit fostul premier. Sau, cum ar spune personajele din „Game of Thrones”, Grindeanu „a plecat genunchiul” în fața șefului PSD, motiv pentru care ar putea să primească un post în diplomație.

acs poli

ACS si ASU continua pe drumuri diferite, numai ca unul e infundat

Imediat după noua promovare a lui ACS Poli în prima ligă, s-a pus problema revenirii galeriei pe Stadionul „Dan Păltinișanu”. Și asta, în urma unui dialog pe Facebook între primarul Nicolae Robu și unul din liderii vocali ai Druckeriei, Cristi Brâncovan

Marea impacare

După trei ani de vrajbă, frustrări, pereți vopsiți cu „AC Recaș nu e Poli”, „Poli joacă pe Știința” etc, o banală postare pe contul de Facebook al primarului Nicolae Robu ar putea porni drobul de sare. Patetic cum îl știm, primarul Robu a arătat că de vină pentru lipsa de dialog cu suporterii din Druckeria nu este orgoliul dumnealui, ci al altora, ghici ciupercă al cui.

acs poli

Robu, despre impacarea cu suporterii: Nu la orgoliul meu trebuie sa se faca apel

A jubilat pe Facebook după promovarea în Liga I a lui ACS Poli, iar acum le transmite celor care îi cer să se împace cu suporterii că asta nu depinde de el. Primarul Nicolae Robu mai spune și că echipa nu va juca în alb-violet decât cu o condiție, esențială, de altfel.

Mai oficial de atat nu se poate: Robu ii face loc lui Popoviciu intre „prietenii” de pe Facebook

Ca și cum nu s-ar fi făcut cu ou și cu oțet niciodată, relația dintre deputatul PDL Alin Popoviciu și primarul Nicolae Robu a intrat pe un nou făgaș. Mai mult decât atât, va fi marcată și… pe Facebook, după ce liberalul îi va face loc în lista de prieteni celui despre care spunea anul trecut că „este nebun”. Deși s-au acuzat reciproc în trecut și au lăsat clar de înțeles că nu se plac, acum că PNL și PDL lucrează la fuziune, Popoviciu și Robu îngroapă securea războiului.

Fiindca Timisoara nu e SRL, Bojin si Robu fac pace pana la toamna

Președintele CJ Timiș, Titu Bojin, și primarul Nicolae Robu au căzut la pace, dar numai pentru câteva luni. Mai exact, până la alegerile prezidențiale. Primul semn de împăcare: instalarea lui Daniel Idolu în CL. Bojin mai crede că Traian Stoia va rămâne viceprimar și va avea din nou secretară.

Popoviciu a dat-o la pace cu Groza inainte de alegerile din PDL Timis

Au fost amici la cataramă, apoi drumurile lor păreau să se despartă pentru totdeauna. Asta, după ce s-au certat de faţă cu zeci de colegi. Este vorba despre deputatul PDL, Alin Popoviciu, şi cel mai important primar pe care democrat-liberalii îl mai au în Timiş, Dănuţ Groza, de la Sânnicolau Mare. Acum, cei doi par să fi dau uitării neînțelegerile.

Moldovan si Boncea si-au strans mana

Consilierul local PNŢCD Flavius Boncea rămâne în Consiliul Local Timişoara. După publicarea unui material împotriva noii conduceri impuse de Aurelian Pavelescu în Timiş, în revista de casă a PNŢCD, „Vestul”, relaţiile între Boncea şi noua conducere s-au deteriorat. Totul s-a clarificat însă la Biroul Judeţean de Conducere al PNŢCD Timiş.

Top