Aduna PSD Timis semnaturi pentru Tariceanu?

Nu mai e un secret pentru nimeni că înființarea Partidului Liberal Reformator a fost susținută cu toate forțele de PSD, în intenția de-a mai rupe din PNL. La fel și așa-zisa candidatură a șefului PLR, Călin Popescu Tăriceanu, este una de fațadă, cu rolul de-a mai culege voturi din zona de dreapta, pentru a fi canalizate în turul II spre Victor Viorel Ponta. Deci, până aici nu e nimic nou.

Singura problemă este că, pentru ca acest plan să fie dus la îndeplinire, Călin Popescu-Tăriceanu trebuie să aibă și semnăturile necesare pentru înscrierea în competiția electorală. Și aici ies din nou la rampă prietenii din PSD. Surse dintre social-democrații din Timiș afirmă că acest partid a primit sarcina ca, mai ales în zona rurală, să se ocupe și de strângerea de semnături pentru Tăriceanu. Sarcina lor este cu atât mai lejeră, cu cât pentru Ponta nu mai trebuie să se mobilizeze foarte tare. Asta, fiindcă în Timiș s-a stabilit să se strângă în jur de 50.000 de semnături pentru Ponta. Or, UNPR Timiș s-a pus pe treabă de câteva luni, având drept target strângerea a 43.000 de semnături. Liderii formațiunii conduse la nivel județean de Ion Răducanu afirmă că au deja aproape 30.000 de adeziuni. Unde mai pui că trebuie să-și aducă obolul și conservatorii Mariei Grapini. Prin urmare, deși este cel mai bine organizat partid din Timiș, PSD nu mai trebuie să se omoare cu firea pentru Ponta. Așa c-o face, în timpul liber, pentru lacheul lui Ponta. Exact, e vorba de Tăriceanu! (foto: www.stiripesurse.ro)

Share
Published by
deBanat.ro

Recent Posts

Prefectul Mihai Ritivoiu îi răspunde lui Alin Nica, pe tema procesului cu CJT: ”Disperare fantastică? O fi, dar nu la mine”

La câteva ore de la declarațiile de presă ale lui Alin Nica, pe tema procesului…

6 ore ago

Dominic Fritz și Alin Nica și-au depus candidaturile la funcția de primar al Timișoarei și președinte al Consiliului Județean Timiș

Alianța Timișoara Unită, care îl susține pe Dominic Fritz la Primăria Timișoara, respectiv Alianța Dreapta…

7 ore ago

Dominic Fritz are carte nouă de rezidență permanentă în Timișoara

Dominic Fritz, primarul Timișoarei, a primit o carte de rezident din partea autorităților române și…

9 ore ago

Jurnal de campanie (8). Patologia minciunii. Robu minte de îngheaţă apele chiar şi atunci când minciuna e de prisos

Fostul primar Nicolae Robu minte cu o debordantă naturaleţe chiar şi atunci când minciuna este…

10 ore ago

Președintele CJT acuză “Prefectura PSD” că tergiversează procesul fondurilor bugetare de echilibrare, în scop politic

Alin Nica, președintele CJT, acuză Prefectura Timiș că tergiversează procesul în care a contestat modul…

12 ore ago