Categories: Politicieni

Senatorul Iovescu a dat-o pe profetii! Stie de ce a ajuns Iohannis presedinte

Motivul pentru care liberalul Crin Antonescu a renunțat să mai candideze la președinție a fost elucidat joi, la Timișoara. Cel puțin pentru senatorul PP-DD Ioan Iovescu, care are o variantă absolut halucinantă. Lucrurile au luat această turnură datorită… unei profeții.

Senatorul PP-DD Ioan Iovescu, de altfel singurul ales al partidului „domnului Dan” care a rămas fidel culorii violete în Timiș, a vorbit despre succesul lui Klaus Iohannis la prezidențiale. Iovescu a ajuns la concluzia că are și el un merit în victoria liberalului! „Poate o să mă luați în derâdere, dar a existat o profeție de câțiva ani, că dacă vom avea un președinte cu nume de floare, și era posibil să avem, dar era rău în România. Eu am avut discuția asta cu Crin Antonescu și i-am spus foarte serios: «pe mine Dumnezeu m-a ajutat și are un plan cu mine și trebuie să vă spun că dumneavoastră aveți mari șanse să ajungeți președintele României, dar eu vă spun că există profeția asta și dumneavoastră luați în calcul ce veți face de aici încolo. Cum veți faceți să fiți președinte și România să meargă bine, din moment ce profeția spune că o să meargă prost?» Asta l-a determinat să se retragă din cursă”, a spus senatorul de Lugoj.

Iovescu mai spune acum că parlamentarii PP-DD vor să schimbe conducerea partidului, care abia mai supraviețuiește. Deși nu este președintele PP-DD Timiș, Iovescu susține că el e, totuși, conducătorul. Asta, pentru că ar fi fost ales „de oameni”, dar nu are binecuvântarea conducerii de la București. De vină ar fi Simona Mann care mai speră că poate să-l convingă pe Petru Juravle, acum independent, să revină la șefia partidului. „Eu am spus că îmi doresc Timișul. (…) Eu i-am spus (n.r. – i-a spus Simonei Mann, președintele PPDD), atât să mă lase, să iau Timișul. Să-mi dea timp o lună, două și, dacă nu iese treaba bine, să facă ce vor cu mine. Și mi-a spus așa «tu crezi că eu renunț la Juravle?». Cum să spună așa ceva? Eu sunt aici, sunt senator, mă lupt, și ea spune că nu vrea să renunțe la un om care a plecat. (…) M-a sunat Juravle, «Ioane, du-te tu, că ea nu înțelege că nu mai vin. Ea nu vrea să-mi accepte demisia». (…) Eu sunt președinte (n.r – în Timiș), dar nu după statut. M-a ales lumea”, a declarat Iovescu.

Share
Published by
Dariana Bratu

Recent Posts

Nicolae Robu își schimbă părul, dar năravul, ba!

Câteva contestații depuse de cetățeni de bine ai acestui municipiu arată negru pe alb că…

55 de minute ago

Iulius Town deschis în a doua zi de Paște. Află programul special al magazinelor tale favorite!

Ca în fiecare an, de Paşte, Iulius Town are un orar special. Sărbătorile pascale sunt…

O oră ago

O nouă campanie trimestrială de colectare gratuită a deșeurilor VOLUMINOASE din Zona 1 Rural a județului Timiș – 2024

Compania RETIM împreună cu ADID Timiș anunță începerea unei noi campanii de colectare gratuită a…

2 ore ago

Actuala administrație, nevoită să se vadă înfrântă, după ce nu mai deține majoritatea în plenul CLT

Fragilitatea unei majorități pierdute de actuala administrație a primăriei Timișoara s-a văzut, marți, la ședința…

14 ore ago

Zeci de persoane, cercetate penal pentru constituire de grup infracţional, trafic de droguri şi alte fapte grave

Ieri, 29 aprilie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Caraș-Severin, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T.-…

17 ore ago