Categories: Economic

Vrei sa fii insotitor de bord? Qatar Airways recruteaza la Timisoara

Compania aeriană Qatar Airways anunță o sesiune de recrutare însoțitori de bord la Timișoara. Aceasta va avea loc în 7 martie și va consta într-un interviu. Doritorii nu trebuie să se înscrie în prealabil, dar trebuie să îndeplinească anumite condiții. Pe 1 martie va avea loc și un curs de pregătire la care numărul de locuri este limitat.

Cei interesați de oferta Qatar Airways trebuie să îndeplinească următoarele cerințe: vârstă minimă 21 ani; să atingă cu brațul 212 cm, desculț(ă), dar vă puteți ridica pe vârfuri; minimum studii liceale; apți din punct de vedere medical; disponibil pentru relocarea in Doha; fire sociabilă, cu bune abilități de comunicare și de muncă într-o echipă multinațională. Interviul va avea loc în 7 martie, între orele 9 și 17, la NH Hotel. Mai multe detalii găsiți aici. Pentru a trece de acest interviu, echipa „Vreau să fiu stewardesă” organizează un curs intensiv de pregătire. Acesta va avea loc pe 1 martie. Cei care vor participa vor învăța, printre altele, care sunt regulile Qatar Airways, cu ce fel de aeronave se zboară, cum este viața în Doha și care sunt etapele interviului. În plus, veți primi sfaturi despre cum să vă prezentați cu un CV corect întocmit, dar și despre ținuta pe care trebuie s-o purtați la interviu. Toate detaliile le găsiți aici.

Share
Published by
Silvia Suciu

Recent Posts

Prefectul Mihai Ritivoiu îi răspunde lui Alin Nica, pe tema procesului cu CJT: ”Disperare fantastică? O fi, dar nu la mine”

La câteva ore de la declarațiile de presă ale lui Alin Nica, pe tema procesului…

3 ore ago

Dominic Fritz și Alin Nica și-au depus candidaturile la funcția de primar al Timișoarei și președinte al Consiliului Județean Timiș

Alianța Timișoara Unită, care îl susține pe Dominic Fritz la Primăria Timișoara, respectiv Alianța Dreapta…

4 ore ago

Dominic Fritz are carte nouă de rezidență permanentă în Timișoara

Dominic Fritz, primarul Timișoarei, a primit o carte de rezident din partea autorităților române și…

6 ore ago

Jurnal de campanie (8). Patologia minciunii. Robu minte de îngheaţă apele chiar şi atunci când minciuna e de prisos

Fostul primar Nicolae Robu minte cu o debordantă naturaleţe chiar şi atunci când minciuna este…

7 ore ago

Președintele CJT acuză “Prefectura PSD” că tergiversează procesul fondurilor bugetare de echilibrare, în scop politic

Alin Nica, președintele CJT, acuză Prefectura Timiș că tergiversează procesul în care a contestat modul…

9 ore ago