Poli a intrat in „Hora” Pandurilor si a pierdut

Poli Timişoara a înregistrat prima înfrângere în campionat cu Florin Marin pe banca tehnică. Cu excepţia primelor zece minute, echipa timişoreană a fost egala celor de la Pandurii Târgu Jiu, dar cele două goluri primite în minutele 4 şi 9 au fost decisive. A contat şi excelenta formă a atacantului oltean Ioan Hora, care a înscris două goluri.

Debutul jocului de la Turnu Severin a fost de coşmar pentru formaţia pregătită de Florin Marin, Poli încasând două goluri în primele zece minute. Fotbaliştii timişoreni nici nu au apucat să se aşeze în ghete şi s-au trezit conduși după un gol marcat dintr-o lovitură de cap expediată de Săpunaru în poarta neamţului Kirchstein. După nici cinci minute, Pandurii avea să înscrie din nou, de această dată prin Hora, care, la fel ca şi la primul gol, a profitat de indecizia fundaşilor centrali timişoreni, în special de a lui Luchin, fundaşul timişorean cu o prestaţie cu mult faţă de ce se aşteaptă de la el. Poli a început să se vadă în joc după minutul 15. Spaniolul Llorente a ameninţat prima dată poarta Pandurilor printr-un şut sănătos de la 25 de metri, iar la niciun minut distanţă l-a imitat Dorin Goga, cu un şut de la 17 metri. Pe fondul dominării timişorenilor avea să cadă şi cel de-al treilea gol, tot în poarta oaspeților, autor fiind acelaşi Hora, printr-un şut excelent din afara careului. Goga avea să stabilească scorul final în minutul 44, când a înscris cu capul al treilea său gol stagional dintr-o centrare a nou intratului pe teren Ovidiu Popescu.

Repriza secundă a fost mult mai echilibrată, cu Poli Timişoara în atac de mai multe ori, dar fără vreo ocazie importantă la poarta Pandurilor până în minutul 80. Timişorenii ar fi putut readuce echilibrul în joc cu zece minute înainte de final, dar Goga a ratat din careul mare. A urmat şutul lui Llorente din minutul 82, dar pe lângă poarta oltenilor. Cert e că Poli a dominat clar ultimele 20 de minute ale jocului cu Pandurii şi ar fi meritat să mai înscrie un gol, dar care nu ar fi fost suficient pentru ca Florin Marin să evite prima în campionat de la instalarea pe banca tehnică a timişorenilor.

Florin Marin a trimis pe teren următoarea echipă: Kirchstein – Belu, Luchin, Scutaru, O. Popescu – Sarmov, Llorente, Goga – Bărbuţ, Rufino, Hernandez. Au mai evoluat: Popescu, Croitoru

Share
Published by
Sabin Cara

Recent Posts

Supărare mare la PNL Timiș. Alin Nica le ”fură” candidatul la funcția de primar în Dudeștii Noi, pe ultima sută de metri

Partidul Național Liberal Timiș se vede în situația de a nu avea candidat la funcția…

O oră ago

Accident mortal pe DN 6 în a doua zi de Paşte

Familie îndoliată în a doua zi de Paşte. Accident rutier pe DN6, localitatea Sadova Veche,…

O oră ago

Timișul rămâne atractiv din punct de vedere imobiliar

Județul Timiș rămâne în topul național al vânzărilor de imobile. Cele mai multe vânzări au…

8 ore ago

Lucrările la partea din spate a Pieței Badea Cârțan au fost finalizate

Strada aflată în spatele Pieței Badea Cârțan beneficiază acum de asfalt nou. Administrația anunță că…

8 ore ago

Cum va fi vremea în Banat în următoarele două săptămâni

Meteorologii anunţă o vreme caldă, în intervalul 6 - 19 mai, cu o medie a…

8 ore ago

SCM Timişoara, la ultimul meci pe teren propriu în acest sezon

Baschetbaliștii bănăţeni înfrunta CS Vâlcea 1924, mâine (marți, 7 mai), la ora 18.00, la sala…

11 ore ago