Putea fi o victorie polista cu parfum spaniol, dar timisoreanul Ivanovici nu a fost de acord!

Ar fi fost seara spaniolilor de la Poli, dar planurile poliştilor au fost date peste cap de Petre Ivanovici, un fotbalist crescut de Auto Timişoara care evoluează pentru FC Botoşani. Poli Timişoara a fost aproape de prima victorie din deplasare în acest sezon, tocmai pe terenul unuei contracandidate la evitarea retrogradării, dar jocul de pe terenul lui FC Botoşani s-a înscheiat nedecis: 1-1.

Fotbaliştii lui Florin Marin au fost discreţi pe parcursul primei reprize. FC Botoşani a atacat mai mult, iar portarul Kirschstein şi fundaşii timişoreni au dus greul în primele 45 de minute, în timp ce mijlocaşii, cu multe mingi pierdute în detrimentul adversarilor moldoveni, au fost corigenţi. După ce au fost dominaţi categoric în multe momente ale primei reprize, timişorenii s-au dezmeticit în ultimele cinci minute. Spaniolul Llorente a expediat primul balon pe poarta moldovenilor, cu un şut de la peste 20 de minute. În minutele de prelungire, o combinaţie care i-a avut în prim-plan pe spaniolii Rufino şi Hernandez a dus la deschiderea scorului de ultimul dintre aceştia. Faţă de prima repriză în care moldovenii au dominat evident, actul secund a fost total diferit, cu timişorenii mai prezenţi în atac. Hernandez şi Rufino au ratat în minutul 45 desprinderea. Tot Rufino s-a pripit în minutul 52. Fiind seara spaniolilor, Hernandez a fost aproape de 2-0 printr-o execuţie de zile mari, dar mingea a lovit transversala, de unde a ajuns la Croitoru, şutul acestuia fiind respins de portarul lui FC Botoşani. Moldovenii au restabilit egalitatea în minutul 74 prin Petre Ivanovici, fotbalist recent intrat în joc. Ironia sorţii face că Ivanovici este un fotbalist născut la Timişoara şi crescut de Auto Timişoara! Poli a reuşit să menţină rezultatul de egalitate în ultimele 15 minute, dar cu siguranţă persistă regretul ratării primei victorii de pe teren străin în acest sezon. (sursa foto: www.gsp.ro)

Florin Marin a trimis pe teren următorii jucători: Kirschstein, Belu, Luchin, Cânu, Melinte, D. Popescu, Llorente, Croitoru, Curtean, Hernandez, Rufino. A mai jucat Scutaru.

Share
Published by
Cosmin Bradu

Recent Posts

Sonique va cânta la Timișoara de Ziua Europei

Timișoara va avea un program plin, joi 9 mai, cu ocazia Zilei Europei. Casa de…

7 ore ago

Alin Nica, lansat oficial în lupta pentru șefia Consiliului Județean Timiș

Sâmbătă, Alin Nica a beneficiat, la rândul său, de o lansare oficială a candidaturii la…

8 ore ago

Dumbrăviţa mai pierde o şansă de salvare, după eşecul cu Metaloglobus şi mai are doar 3 puncte avans

Suspansul se menţine în lupta pentru salvarea de la retrogradare în Grupa A din play-out-ul…

13 ore ago

Dinamo, rămâne un coşmar pentru orice echipă din Timişoara. Înfrângere în faţa rivalului la rugby

SCM USV Timişoara a pierdut astăzi, în cadrul etapei a III-a a Ligii naţionale de…

14 ore ago

După Paşte încep lucrările la extindere a grădiniţei din Ghiroda

În curând vor demara lucrările pentru extinderea grădiniței din Ghiroda, pentru ca la toamnă aceasta…

14 ore ago

Balul Conacului Mocioni, la Muzeul de Artă. Partea culturală a proiectului a fost un real succes

Vineri, la Muzeul Național de Artă Timișoara a avut loc Balul Conacului Mocioni. Din păcate,…

16 ore ago