Categories: Primăria Timişoara

Angajari la Sport Club Municipal: se cauta urgent economist si jurist

Poate a doua oară e cu noroc! Sport Club Municipal Timişoara organizează un nou concurs pentru ocuparea a trei posturi vacante. Este nevoie urgentă de economist și jurist, dar și de un inspector, în condițiile în care, la concursul din decembrie 2015, nu a promovat decât directorul.

Sport Club Municipal Timişoara, structură înființată la finele anului trecut de Primăria Timișoara și care gestionează activitatea echipelor de baschet, handbal și rugby, face angajări. Ultimul concurs a fost organizat în decembrie 2015 și nu s-a reușit decât angajarea, cu acte în regulă, a directorului Radu Țoancă. Se caută un inspector de specialitate la Compartimentul Economic – Financiar și Administrativ. Candidatul ideal trebuie să aibă studii superioare de lungă durată, absolvite cu diploma de licenţă, specialitatea Economică, și să știe să folosească pachetul Microsoft Office, la nivel mediu. Un alt post scos la concurs este cel de consilier juridic la Compartimentul Juridic și Resurse Umane. Dacă vă interează, trebuie să aveți studii superioara de lungă durată, absolvite cu diploma de licenţă, specialitatea Drept, și cunoștințe medii de Microsoft Office. Viitorul inspector de specialitate la Secţia Sportivă e obligatoriu să aibă studii superioare de lungă durată absolvite cu diploma de licenţă și, desigur, să știe să folosească Microsoft Office..

Candidaţii trebuie să aibă cetăţenie română sau a altor state membre ale UE şi domiciliul în România, să cunoască limba română, scris şi vorbit, să aibă vârsta minimă reglementată de prevederile legale, capacitate deplină de exerciţiu și stare de sănătate corespunzătoare, dar și să nu fi fost condamnați definitiv pentru săvârşirea unei infracţiuni. Dosarul de înscriere trebuie să conţină: cerere de înscriere la concurs; copiile ale actului de identitate și ale documentelor care să ateste nivelul studiilor; copia carnetului de muncă, conformă cu originalul, sau, după caz, adeverinţe care să ateste vechimea în muncă și în specialitatea studiilor; cazier judiciar; adeverinţă medicală; curriculum vitae. Dosarele pot fi depuse până în 7 martie, la Serviciul Resurse Umane al Primăriei Timișoara, camera 8, parter. Proba scrisă se va desfășura în 24 martie, ora 10, la sediul PMT, iar interviul este programat în 29 martie, de la ora 12. Multe detalii, precum și bibliografia găsiți aici.

Share
Published by
Otilia Galescu

Recent Posts

Actuala administrație, nevoită să se vadă înfrântă, după ce nu mai deține majoritatea în plenul CLT

Fragilitatea unei majorități pierdute de actuala administrație a primăriei Timișoara s-a văzut, marți, la ședința…

6 ore ago

Zeci de persoane, cercetate penal pentru constituire de grup infracţional, trafic de droguri şi alte fapte grave

Ieri, 29 aprilie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Caraș-Severin, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T.-…

8 ore ago

Primăria Timișoara începe munca la noul adăpost pentru câini

În ședința extraordinară a Consiliului Local de astăzi, s-a aprobat Planul Urbanistic Zonal pentru construirea…

9 ore ago

Spectacol total în derby-ul campionatului. CFR învinge campioana şi şi-a asigurat meciul pentru aurul naţional

Marţi, de la o oră neconvenţională, 12, s-a disputat un meci important din cadrul play-off-ului…

10 ore ago

Uite cum să alegi un lampadar potrivit pentru orice cameră

Ai terminat de decorat casa. Ai ales vopseaua și covorul, ai așezat canapeaua și ai…

11 ore ago

Dominic Fritz anunţă lucrări pentru modernizarea zonei Badea Cârţan

Primarul Dominic Fritz a fost în Piaţa Badea Cârţan, anunţând că au fost demarate lucrări…

12 ore ago