Petre Grigoras refuza Timisoara!

Vehiculat drept principalul favorit pentru a prelua banca lui Poli Timișoara, în urma demiterii lui Florin Marin, Petre Grigoraș a declinat oferta bănățenilor. Cel care a antrenat ultima dată la Târgu Mureș a declarat, pentru Radio Timișoara, că nu a reușit să ajungă la o înțelegere în ceea ce privește partea financiară a contractului.

„N-am ajuns la un numitor comun. Nu știu cât de mult s-a dorit pentru a veni să încercăm să scoatem echipa la liman. Din păcate, nu s-a ajuns la un numitor comun. Vă spun că nu sunt un tip prețios, n-am avut pretenții exagerate, dar se pare că posibilitățile actuale ale clubului nu prea le permit să angajeze și un antrenor. Eu am primit prea multe lovituri până acum ca să vin pe promisiuni. Sincer veneam cu mare plăcere, dar nu am vrut să vin în orice condiții”, a declarat Petre Grigoraș, într-o intervenție telefonică la Radio Timișoara. El nu exclude însă ca într-un viitor mai mult sau mai puțin apropiat să vină la Timișoara. „Ar fi senzațional să vin cândva la Timișoara, oraș unde m-am simțit întotdeauna foarte bine și m-am simțit apreciat, chiar din poziția de adversar. Acum n-a fost însă momentul. Să dea Dumnezeu ca echipa să rămână în Liga I, fiindcă acolo îi este locul”, a mai spus Grigoraș. Între timp, primarul Nicolae Robu face sondaj pe Facebook, întrebându-și prietenii virtuali ce antrenor ar prefera la Poli, opțiunile fiind Petre Grigoraș, Dorinel Munteanu și Claudiu Niculescu. Miercuri, la ora 13, ar trebui să se întrunească AGA clubului alb-violet. (sursa foto: www.sptfm.ro)

Share
Published by
Iulia Avram

Recent Posts

Cinci infracţiuni dintr-o lovitură! Recordul de nedorit al unui tânăr certat cu bunul simţ şi legea

Sâmbătă seara, polițiștii Biroului Rutier Timișoara au fost sesizati prin apel 112, în jurul orei…

4 ore ago

Lucrările la Centura Sud au depășit pragul de 80 la sută din total/Foto

Luna iulie ca termen pentru finalizarea lucrărilor la Centura Sud de ocolire a Timișoarei va…

9 ore ago

A fost demarată licitația pentru noul pod de la Tapia

Administrația județeană a lansat, în sfârșit, licitația pentru realizarea unui nou pod peste canalul existent…

9 ore ago

Se lucrează la reabilitarea și dublarea căii ferate dintre Lugoj și Timișoara

Lucrările la mult așteptata reabilitare a căii ferate dintre Caransebeș și Arad, care include și…

9 ore ago

Mutare surprinzătoare la Prefectura Timiş. Subprefectul Ovidiu Drăgănescu va fi schimbat cu Sorina Ciurlea, şefa femeilor PNL

Potrivit unor surse din PNL, Ovidiu Drăgănecu va fi demis din funcţia de subprefect, în…

10 ore ago

Ghiroda, victorie importantă la Filiaşi. Poli pierde acasă cu Bihorul

Liga 3 a ajuns la runda a 5-a din play-off şi play-out. Ghiroda continuă să…

11 ore ago