Dorit insistent de Poli, Trandu e ofertat de Dan Alexa la ASA Targu Mures

Tehnicianul Ionuţ Popa s-a plâns, la finalul jocului pierdut de Poli cu 1-3 pe terenul campioanei Astra Giurgiu, că are prea puţini mijlocaşi centrali. O soluţie excelentă pentru a umple golul de la centrul terenului este mijlocaşul Răzvan Trandu, ultima dată la Rapid Bucureşti. Liber de contract, Răzvan Trandu a mai primit, recent, o ofertă de la ASA Târgu Mureş, acolo unde este dorit insistent de doi foşti angajaţi ai celor de la Poli, Daniel Stanciu şi Dan Alexa, acum oficiali ai clubului din Ardeal.

Fotbalistul de 25 de ani a evoluat ultima dată pentru Rapid Bucureşti, club cu care a promovat în primul eşalon. Viaţa timişoreanului la clubul ce a intrat în faliment a fost un adevărat calvar, acesta neprimind nici un leu mai bine de jumătate de an, chiar dacă în returul sezonului trecut a fost cel mai bun jucător rapidist, cu goluri importante şi pase de gol pentru colegii din atac. Acesta a ajuns la Rapid în urmă cu un an, după ce Dan Alexa, antrenor principal la Poli Timişoara la vremea respectivă, avea să-l aleagă în lotul pentru Liga 1 pe bulgarul Sarmov, în detrimentul timişoreanului care a plecat la Rapid Bucureşti. Soarta a făcut ca Trandu şi Alexa să se reîntâlnească la clubul bucureştean, după ce antrenorul lui Poli şi-a prezentat demisia de la clubul din Liga 1. Colaborarea celor doi la Rapid Bucureşti a fost excelentă, fapt ce l-a determinat pe Dan Alexa că spună s-a pripit când l-a preferat pe bulgarul Sarmov în faţa timişoreanului Răzvan Trandu. Este şi motivul pentru care Dan Alexa, noul antrenor al celor de la ASA Târgu Mureş, îl doreşte pe Trandu.

Share
Published by
Cosmin Bradu

Recent Posts

Alfred Simonis solicită sancționarea grupurilor politice ale Alianței Dreapta Unită și ai AUR pentru circul de joi noaptea, din Piața Unirii

PSD Timiș atacă Alianța Dreapta Unită și spun că liderii locali ai acesteia folosesc circul…

2 ore ago

Descoperă oferte avantajoase la biletele de avion cu eSky.ro

Adori să evadezi din cotidian și să explorezi lumea? Te-ai săturat să aștepți ore nesfârșite…

2 ore ago

Agresiune AUR împotriva lui Dominic Fritz în prima noapte de campanie. Candidatul AUR este omul echipei Robu-Simonis

În noaptea de 9 mai, un grup de membrii AUR a întrerupt evenimentul de lansare…

2 ore ago

Comportare excelentă a României la Europeanul de fotbal destinat primarilor

Primarii din toată Europa s-au întâlnit la Liepzig unde nu s-au înfruntat în platforme electorale…

5 ore ago

SCM USV Timişoara, deplasare dificilă la Baia Mare

Etapa a IV-a din Liga de Rugby programează a doua deplasare a acestui sezon pentru…

5 ore ago

Timotion modifică, duminică, traseele unor mijloace de transport ale STPT

Duminică, 12 mai, în intervalul orar 08:30 - 14:00, va avea loc evenimentul sportiv “Timotion…

6 ore ago