Categories: PartideUltima ora

Alin Popoviciu este noul secretar general al PNL Timis!

Zvonurile care au circulat în ultimele zile s-au adeverit, iar afirmația președintelui PNL Timiș, Nicolae Robu, cum că urmează „lucruri spectaculoase”, n-a fost doar o vorbă în vânt. În ședința BPJ, Robu a anunțat că Alin Popoviciu va fi noul secretar general al PNL Timiș. Secretar adjunct va fi Robert Kristof.

Președintele PNL Timiș, Nicolae Robu, declara, în urmă cu două zile, pentru deBanat.ro, că în filiala pe care o conduce vor urma „lucruri spectaculoase”. Așa s-a și întâmplat! Joi după-amiază, în ședința BPJ, Robu a anunțat că PNL Timiș nu a rămas prea mult fără secretari, după demisiile lui Dănuț Groza și Marian-Constantin Vasile. Cei doi au renunțat la funcțiile de secretari generali ai BPJ, respectiv secretar general al CJEX al PNL Timiș – Groza, secretar adjunct – Vasile. Locurile lor vor fi luate de nimeni altul decât deputatul Alin Popoviciu, ca secretar „plin”, și Robert Kristof, actual consilier local și fost consilier personal al primarului, de această dată, Nicolae Robu, ca secretar adjunct, funcție pe care o va împărți cu Ciprian Orhei.

Relația Robu – Popoviciu nu a fost mereu atât de senină. În urmă cu trei ani, cei doi se „gratulau” prin presă cu apelative de genul „josnic” sau „dus de acasă”. De atunci, lucrurile s-au schimbat, cei doi au ajuns colegi de partid și au trecut împreună. Acum două săptămâni, Robu spunea despre Popoviciu că „prin ce va face în continuare şi va avea tot sprijinul meu să facă, îşi va drege imaginea. Este tânăr şi va putea veni să se prezinte inclusiv sub postura de candidat sau ce vrea el. Oamenii îl vor privi sub toate aspectele şi vor vedea că devin predominante lucrurile pozitive faţă de scăpările pe care le-a avut în viață”.

Share
Published by
Otilia Galescu

Recent Posts

Lucrările la Centura Sud au depășit pragul de 80 la sută din total/Foto

Luna iulie ca termen pentru finalizarea lucrărilor la Centura Sud de ocolire a Timișoarei va…

3 ore ago

A fost demarată licitația pentru noul pod de la Tapia

Administrația județeană a lansat, în sfârșit, licitația pentru realizarea unui nou pod peste canalul existent…

3 ore ago

Se lucrează la reabilitarea și dublarea căii ferate dintre Lugoj și Timișoara

Lucrările la mult așteptata reabilitare a căii ferate dintre Caransebeș și Arad, care include și…

3 ore ago

Mutare surprinzătoare la Prefectura Timiş. Subprefectul Ovidiu Drăgănescu va fi schimbat cu Sorina Ciurlea, şefa femeilor PNL

Potrivit unor surse din PNL, Ovidiu Drăgănecu va fi demis din funcţia de subprefect, în…

4 ore ago

Ghiroda, victorie importantă la Filiaşi. Poli pierde acasă cu Bihorul

Liga 3 a ajuns la runda a 5-a din play-off şi play-out. Ghiroda continuă să…

5 ore ago

Modelul Piedone. Neavând voie să candideze, primarii PSD din Recaş şi Şandra vor să lase primăriile moştenire fiilor lor

Sâmbătă au venit deciziile definitive în privinţa candidaturilor primarilor PSD din Recaş şi Şandra, Teodor…

5 ore ago