Politehnica Timisoara respira! Victorie si cu Unirea Tarlungeni

„Echipa suporterilor” a legat sâmbătă a doua victorie consecutivă, fiind şi pentru prima dată în liga secundă când „Băieţii în ghete” reuşesc să obţină două succese la rând. Politehnica a trecut cu 2-0 de Unirea Tărlungeni şi, ca bonus, a trecut pentru prima dată de multă vreme de linia ce desparte echipele salvate de cele retrogradate.

Meciul a fost de mare luptă. Oaspeţii au venit să îşi vândă scump pielea şi au practicat un joc destul de agresiv, în timp ce violeţii au construit cu răbdare şi au obţinut o victorie muncită şi reuşită. ASU Politehnica a deschis scorul în momentul oportun, chiar înainte de intrarea la vestiare pentru pauză, în minutul 45, prin Mărgărit, jucător împrumutat de la Pandurii Tg. Jiu. În partea a doua, tot gazdele au fost mai insistente şi, după ce Mbabi a fost eliminat pentru cumul de cartonaşe, Bădăuţă a liniştit definitiv apele în minutul 73, când a înscris cu un şut direct în vinclu. Interesant este că Sorin Brîndescu tocmai dorea să-l schimbe pe atacant, care a apucat totuşi să înscrie golul de generic. Cum până la final nu s-a mai marcat, Politehnica s-a impus cu 2-0 şi se va pregăti cu un moral bun pentru meciul cu UTA Bătrâna Doamnă de duminica viitoare.
ASU Poli: Gkakos – Motreanu, Bilia, Gălan (cpt.), Taub, Stancu, Birău (Giuricici 77′), Mărgărit (Teuţ 64′), D. Constantinescu, Ghinescu, Bădăuţă (Blănaru 74′)

Share
Published by
Alin Toader

Recent Posts

Lucrările la Centura Sud au depășit pragul de 80 la sută din total/Foto

Luna iulie ca termen pentru finalizarea lucrărilor la Centura Sud de ocolire a Timișoarei va…

2 ore ago

A fost demarată licitația pentru noul pod de la Tapia

Administrația județeană a lansat, în sfârșit, licitația pentru realizarea unui nou pod peste canalul existent…

2 ore ago

Se lucrează la reabilitarea și dublarea căii ferate dintre Lugoj și Timișoara

Lucrările la mult așteptata reabilitare a căii ferate dintre Caransebeș și Arad, care include și…

2 ore ago

Mutare surprinzătoare la Prefectura Timiş. Subprefectul Ovidiu Drăgănescu va fi schimbat cu Sorina Ciurlea, şefa femeilor PNL

Potrivit unor surse din PNL, Ovidiu Drăgănecu va fi demis din funcţia de subprefect, în…

3 ore ago

Ghiroda, victorie importantă la Filiaşi. Poli pierde acasă cu Bihorul

Liga 3 a ajuns la runda a 5-a din play-off şi play-out. Ghiroda continuă să…

4 ore ago

Modelul Piedone. Neavând voie să candideze, primarii PSD din Recaş şi Şandra vor să lase primăriile moştenire fiilor lor

Sâmbătă au venit deciziile definitive în privinţa candidaturilor primarilor PSD din Recaş şi Şandra, Teodor…

4 ore ago