Categories: SocialUltima ora

Peste 25.000 de oameni, din nou in mars nocturn prin Timisoara / FOTO + VIDEO

Timișorenii sunt din nou în stradă, pentru a patra seară la rând. De această dată, Piața Operei a fost punctul terminus al coloanelor de protestatari care au plecat din cartiere spre centrul orașului. UPDATE: S-a plecat în marș, iar printre c

S-a venit in coloana din cartiere, cu portavoci, fluiere si vuvuzele. Platoul din fata Operei este intesat de oameni. S-a scandat „Jandarmeria, jos palaria!” si s-a aplaudat. Huiduielile au fost adresate, ca de obicei, guvernului, lui Liviu Dragnea si lui Sorin Grindeanu.
Update 1: Mesajul este cat se poate de clar: „Nu renuntam!”. Sunt in jur de 10.000 de oameni in piata si protestatarii continua sa vina. Premierului Grindeanu i s-a strigat in mod repetat „Tradatorule!”.
Update 2: Sunt undeva spre 20.000 de timisoreni in piata. Oamenii canta si scandeaza, fluturand sute de steaguri si agitand pancarte.
Update 3: Se va pleca din nou in mars pe traseul Tribunal – DNA – bd. Bratianu – str. Cluj – bd. Parvan, iar apoi, pe langa Catedrala, inapoi in Piata Victoriei.
Update 4: Protestul s-a încheiat în jurul orei 23,30 și va fi reluat sâmbătă seară, când, de la ora 18, se va pleca din nou din cartiere spre centrul Timișoarei.

Cel mai aplaudat moment al serii a fost intervenția lui Tudor Chirilă, care le-a vorbit celor aflați în Piața Victoriei despre motivele pentru care a ieșit din stradă și le-a spus oamenilor de ce nu trebuie să renunțe la proteste, câtă vreme guvernul nu ține cont de vocea lor.

asa se face. #tudorchirila #timisoara

Posted by Otilia Ghitescu on Friday, February 3, 2017

Share
Published by
Otilia Galescu

Recent Posts

A fost demarată licitația pentru noul pod de la Tapia

Administrația județeană a lansat, în sfârșit, licitația pentru realizarea unui nou pod peste canalul existent…

11 minute ago

Se lucrează la reabilitarea și dublarea căii ferate dintre Lugoj și Timișoara

Lucrările la mult așteptata reabilitare a căii ferate dintre Caransebeș și Arad, care include și…

37 de minute ago

Mutare surprinzătoare la Prefectura Timiş. Subprefectul Ovidiu Drăgănescu va fi schimbat cu Sorina Ciurlea, şefa femeilor PNL

Potrivit unor surse din PNL, Ovidiu Drăgănecu va fi demis din funcţia de subprefect, în…

O oră ago

Ghiroda, victorie importantă la Filiaşi. Poli pierde acasă cu Bihorul

Liga 3 a ajuns la runda a 5-a din play-off şi play-out. Ghiroda continuă să…

2 ore ago

Modelul Piedone. Neavând voie să candideze, primarii PSD din Recaş şi Şandra vor să lase primăriile moştenire fiilor lor

Sâmbătă au venit deciziile definitive în privinţa candidaturilor primarilor PSD din Recaş şi Şandra, Teodor…

2 ore ago

Sărbătoarea Floriilor 2024! Tradiţii şi obiceiuri

Credincioşii ortodocşi şi greco-catolici sărbătoresc astăzi Intrarea Domnului în Ierusalim sau Floriile. Sărbătoarea Floriilor deschide…

2 ore ago