Categories: SportUltima ora

Ripensia a pierdut la Targoviste, dupa un meci in care a avut marile ocazii

Una din candidatele la promovare, CS Târgovişte, a obţinut o victorie norocoasă în faţa Ripensiei, singura echipă neînvinsă din liga secundă, după 6 runde. Al șaptelea „val” a fost cu ghinion pentru bănăţeni, care au suferit primul eşec din campionat, însă după un meci pe care l-au dominat.

Fără căpitanul Adi Popa în primul „11”, jucător ce nu a făcut deplasarea din motive personale, timişorenii au luat gol încă din minutul 3 de la dâmboviţeni, Liviu Mihai marcând repede. Încetul cu încetul, Ripensia a pus stăpânire pe joc, dar a ratat cu seninătate şi până la pauză, dar şi în partea secundă. Remi Mediop, căruia i s-a încredinţat banderola de căpitan, a fost „regele” ratărilor, iar Ripensia, aplaudată pentru stilul ofensiv de joc de publicul prezent în tribunele stadionului „Eugen Popescu” din Târgovişte, vine acasă lăsând o impresie bună, dar fără punct. Etapa viitoare, „Ripi” va juca acasă cu Metaloglobus. Sâmbătă, de la ora 16, cealaltă reprezentantă a Timişoarei în prima ligă, Politehnica, va închide etapa pe terenului echipei sibiene AFC Hermannstadt. (sursa foto: www.facebook.com)

Ripensia: Rădulescu – Vlădia, Hecsko, Apro, C. Toma, Dumiter, Stoi, Zaluschi, Ungureanu, Golda, Mediop (c). Rezerve: D. Munteanu – L. Tudor, Matiş, Horcea, Olărescu, Semeniuc, Bobină

Share
Published by
Alin Toader

Recent Posts

Prefectul Mihai Ritivoiu îi răspunde lui Alin Nica, pe tema procesului cu CJT: ”Disperare fantastică? O fi, dar nu la mine”

La câteva ore de la declarațiile de presă ale lui Alin Nica, pe tema procesului…

5 ore ago

Dominic Fritz și Alin Nica și-au depus candidaturile la funcția de primar al Timișoarei și președinte al Consiliului Județean Timiș

Alianța Timișoara Unită, care îl susține pe Dominic Fritz la Primăria Timișoara, respectiv Alianța Dreapta…

6 ore ago

Dominic Fritz are carte nouă de rezidență permanentă în Timișoara

Dominic Fritz, primarul Timișoarei, a primit o carte de rezident din partea autorităților române și…

8 ore ago

Jurnal de campanie (8). Patologia minciunii. Robu minte de îngheaţă apele chiar şi atunci când minciuna e de prisos

Fostul primar Nicolae Robu minte cu o debordantă naturaleţe chiar şi atunci când minciuna este…

9 ore ago

Președintele CJT acuză “Prefectura PSD” că tergiversează procesul fondurilor bugetare de echilibrare, în scop politic

Alin Nica, președintele CJT, acuză Prefectura Timiș că tergiversează procesul în care a contestat modul…

11 ore ago