Play-off? In niciun caz! Poli pierde la scor de neprezentare impotriva Chiajnei

Dacă oaspeţii aveau victorii la rând după numirea lui Ion Moldovan pe banca tehnică, echipa lui Ionuţ Popa obţinea doar două puncte în ultimele patru etape. În plus, timişorenii nu se puteau baza pe cinci jucători, dar o victorie îi putea duce pe loc de play-off, peste Viitorul.

Acestea erau datele problemei la jocul Poli – Chiajna. Pe teren însă, lucrurile au stat conform ultimelor partidei, gazdele cu înfrângerile, oaspeţii cu victoriile. Chiajna a început în atac jocul, dar prima mare ocazie a avut-o Bîrnoi, care nu l-a putut învinge pe Caparco. La cealaltă poartă, Bumba a marcat la primul şut pe poartă al vizitatorilor, în minutul 28. Până la finalul primei părţi, Poli a avut mai multe ocazii de a egala. Doman a avut o bară, apoi tot el a ratat incredibil sau, mai bine spus, a respins Carparco, după ce cu două secunde înainte a parat şi şutul excelent al lui Vaşvari.

În partea secundă, Poli a continuat să alerge după egalare, dar tot oaspeţii au fost mai aproape de gol. Bawab chiar a marcat, dar reuşita a fost anulată pentru un ofsaid inexistent, iar apoi şi Batin a irosit o oportunitate. Artean şi Munteanu au şutat şi ei periculos, dar Caparco a fost de neînvins. La o fază care nu anunţat multe, Bumba a liniştit apele în minutul 80, recuperând şi şutând imparabil din afara terenului. Batin a fost însă ultimul care a marcat în această seară, din apropiere, pentru un 3-0 de necontestat. „Ei au avut noroc şi astăzi, nu ştiu cât o să-i mai ţină. Parcă totul este împotriva noastră. La ASU Poli au fost 10-12.000 de spectatori, azi am numărat 48 de oameni înainte cu jumătate de oră de a începe partida”, a spus Ionuţ Popa la finalul jocului.

Alb-violeţii se îndepărtează de play-off – care să recunoaştem, fără o bancă de rezrve competitivă şi fără un vârf autentic, pentru că Miguel este orice, dar nu şi jucător de calitate – rămâne doar un vis frumos care nu era imposibil de atins.

Poli: Curileac – Creţu, Bocşan, Melinte, Ciucur, Artean, Vaşvari (72, Soljic), Munteanu, Doman (66, Curjuric), Bîrnoi (57, Mailat), Bianconi
Antrenor: Ionuţ Popa

Share
Published by
Alin Toader

Recent Posts

Cinci infracţiuni dintr-o lovitură! Recordul de nedorit al unui tânăr certat cu bunul simţ şi legea

Sâmbătă seara, polițiștii Biroului Rutier Timișoara au fost sesizati prin apel 112, în jurul orei…

2 ore ago

Lucrările la Centura Sud au depășit pragul de 80 la sută din total/Foto

Luna iulie ca termen pentru finalizarea lucrărilor la Centura Sud de ocolire a Timișoarei va…

6 ore ago

A fost demarată licitația pentru noul pod de la Tapia

Administrația județeană a lansat, în sfârșit, licitația pentru realizarea unui nou pod peste canalul existent…

7 ore ago

Se lucrează la reabilitarea și dublarea căii ferate dintre Lugoj și Timișoara

Lucrările la mult așteptata reabilitare a căii ferate dintre Caransebeș și Arad, care include și…

7 ore ago

Mutare surprinzătoare la Prefectura Timiş. Subprefectul Ovidiu Drăgănescu va fi schimbat cu Sorina Ciurlea, şefa femeilor PNL

Potrivit unor surse din PNL, Ovidiu Drăgănecu va fi demis din funcţia de subprefect, în…

8 ore ago

Ghiroda, victorie importantă la Filiaşi. Poli pierde acasă cu Bihorul

Liga 3 a ajuns la runda a 5-a din play-off şi play-out. Ghiroda continuă să…

8 ore ago