Categories: Politicieni

Stat paralel: O mama il implora sa rezolve criza imunoglobulinelor, Bodog da semnalul aplauzelor la o mitocanie in parlament

Avem cel puțin două Românii paralele și fiecare zi nu face decât să ne dovedească asta. Încă un „episod” a fost povestit pe Facebook de deputatul USR de Timiș Cătălin Drulă și are în centru sistemul sanitar și cei care îl conduc, în lumea cărora totul e bine.

Deputatul USR de Timiș Cătălin Drulă a povestit joi, două scene care nu fac decât să demonstreze cât de paralele sunt Româniile simplilor cetățeni și ale celor aflați la guvernare. Două scene azi. Prima pe Facebook: o mamă lângă un pat de spital îl imploră pe ministrul Sănătății să rezolve problema imunoglobulinei. În viața reală în Parlament: ministrul Bodog dă semnul aplauzelor la o mitocănie spusă de premierul Tudose la microfon”, a scris Drulă. Atitudinea ministrului Florian Bodog îi amintește deputatului de Timiș de vremuri demult apuse, cel puțin teoretic. „Îi spun că e exact ca agitatorii cap-de-rând de la congresele PCR. Îmi arăta faimosul semn «ciocu-mic» E voios și rotofei – în statul lui paralel totul merge bine”, a încheiat Cătălin Drulă.

Premierul Mihai Tudose a spus, joi, de la tribuna parlamentului, că nici vorbă ca sistemul sanitar din România să fie în colaps, așa cum au susținut cei de la PNL, USR și PMP în moțiunea de cenzură care a căzut la vot. Tudose a vorbit de investiții masive în spitalele din România și de achiziții importante de aparatură performantă. Vă reamintim, de circa 4 luni, în România nu se mai găsesc imunoglobuline pentru tratamentul pacienților care suferă de imunodeficiențe primare și boli autoimune. Mulți dintre ei sunt copii. deBanat.ro a relatat aici drama prin care trec pacienții diagnosticați cu astfel de boli.

Share
Published by
Ioana Toma

Recent Posts

Actuala administrație, nevoită să se vadă înfrântă, după ce nu mai deține majoritatea în plenul CLT

Fragilitatea unei majorități pierdute de actuala administrație a primăriei Timișoara s-a văzut, marți, la ședința…

3 ore ago

Zeci de persoane, cercetate penal pentru constituire de grup infracţional, trafic de droguri şi alte fapte grave

Ieri, 29 aprilie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Caraș-Severin, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T.-…

6 ore ago

Primăria Timișoara începe munca la noul adăpost pentru câini

În ședința extraordinară a Consiliului Local de astăzi, s-a aprobat Planul Urbanistic Zonal pentru construirea…

7 ore ago

Spectacol total în derby-ul campionatului. CFR învinge campioana şi şi-a asigurat meciul pentru aurul naţional

Marţi, de la o oră neconvenţională, 12, s-a disputat un meci important din cadrul play-off-ului…

7 ore ago

Uite cum să alegi un lampadar potrivit pentru orice cameră

Ai terminat de decorat casa. Ai ales vopseaua și covorul, ai așezat canapeaua și ai…

8 ore ago

Dominic Fritz anunţă lucrări pentru modernizarea zonei Badea Cârţan

Primarul Dominic Fritz a fost în Piaţa Badea Cârţan, anunţând că au fost demarate lucrări…

9 ore ago