Arhiva pentru eticheta: pcr

S-a deschis un nou centru de testare covid prin metoda RT-PCR în zona centrală a Timișoarei

S-a deschis un nou centru de testare covid prin metoda RT-PCR în zona centrală a Timișoarei

De joi, în cadrul ambulatoriului de specialitate Recuperare, Medicină Fizică și Balneologie situat pe strada Intrarea Doinei nr. 2, aparținând Spitalului Municipal, a devenit operațional Centrul de recoltare COVID-19 prin metoda RT-PCR. Acesta se adresează tuturor celor care prezintă simptomatologie specifică infecției cu virusul SARS–CoV-2. Programarea se realizează de către medicul de familie al pacientului,

A fost depășit pragul de 1 milion de teste covid PCR și rapide în Timiș/Foto

La finele anului care tocmai s-a încheiat, în județul Timiș a fost depășit pragul de 1.000.000 de teste pentru determinarea infecției cu virusul SARS-COV-2. Dintre acestea, un procent de 77,2% îl constituie testele RT-PCR. „Acest rezultat reprezintă dovada colaborării și implicării personalului medical din cadrul instituțiilor sanitare, care a susținut în toată această perioadă activitatea

Raoul Trifan

Senatorul Raoul Trifan: Foştii lideri ai PCR şi ai Gărzilor Patriotice sunt eliminaţi din rândul revoluţionarilor

Printre beneficiarii noii legi a revoluţionarilor nu se vor mai număra foşti lideri ai Partidului Comunist Român sau ai Gărzilor Patriotice. Anunţul a fost făcut de către senatorul USR PLUS de Timiş, Raoul Trifan. Un nou proiect de lege prin care se doreşte eliminarea impostorilor din rândul revoluţionarilor a trecut în această săptămână prin Senat.

Stat paralel: O mama il implora sa rezolve criza imunoglobulinelor, Bodog da semnalul aplauzelor la o mitocanie in parlament

Avem cel puțin două Românii paralele și fiecare zi nu face decât să ne dovedească asta. Ultimul „episod” a fost povestit pe Facebook de deputatul USR de Timiș Cătălin Drulă și are în centru sistemul sanitar și cei care îl conduc, în lumea cărora totul e bine.

Fara securisti si nomenclaturisti! Reguli noi pentru cetatenii de onoare ai Timisoarei

Viitorii cetățeni de onoare ai Timișoarei vor fi nominalizați după criterii mult mai stricte. La finele lunii iulie, un liberal și trei social-democrați au cerut ca niciun fost membru PCR cu funcție sau colaborator al Securității să nu mai poată fi onorat astfel în orașul de pe Bega. Proiectul lor va fi supus la vot în viitorul plen.

alfred simonis si nicolae robu

Simonis, despre cum e Robu: Kim Jung Un, Nicolae Mischie, activist PCR!

Social-democrații pun din nou tunurile pe primarul Nicolae Robu. Consilierul local Alfred Simonis l-a criticat pe edil, folosind o paletă întreagă de comparații și insulte. Robu – fost secretar PCR, după cum susține Simonis – e comparat cu Nicolae Mischie, fost baronul PSD de Gorj, și liderul nord-coreean Kim Jong Un!

La 25 de ani de la Revolutie, un fost membru CC al PCR a devenit cetatean de onoare al Timisoarei

Timișoara are, oficial, de luni, patru noi cetățeni de onoare. În plenul festiv al CL, desfășurat în sala Senatului Universității Politehnica au primit aceste distincții Coleta de Sabata, Ștefan Drăgulescu, Tiberiu Ceia și, post mortem, Ioan M. Anton. Ultimul dintre cei patru a stârnit și cele mai mari controverse, din cauza calității sale de membru al CC al PCR.

Top